Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 12-Οκτ-2021 10:27

  FCI: Στην 4η θέση παγκοσμίως η Εurobank Factors στο εξαγωγικό factoring

  FCI: Στην 4η θέση παγκοσμίως η Εurobank Factors στο εξαγωγικό factoring
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Μια σημαντική διάκριση απέσπασε η Εurobank Factors, η εταιρεία factoring με το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στην Ελλάδα, καθώς κατατάχτηκε τέταρτη (4η) παγκοσμίως στο εξαγωγικό factoring στο πλαίσιο της σχετικής βαθμολόγησης της Factors Chain International (FCI), που είναι η αντιπροσωπευτική Ένωση για τον κλάδο, παγκοσμίως, με 50ετή παρουσία στη διεθνή σκηνή.

  Τα αποτελέσματα της κατάταξης ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια του 53ου Ετήσιου Διεθνούς Συνεδρίου της FCI, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα και μεταδόθηκε διαδικτυακά. 

  Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank Factors, κ. Γιώργος Καραγιαννόπουλος, δήλωσε: "Με συνέχεια και συνέπεια παραμένουμε στις πρώτες θέσεις της κατάταξης του παγκόσμιου οργανισμού FCI, τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, γεγονός που μας καθιστά υπερήφανους. Η διάκριση αυτή είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας κι αντικατοπτρίζει τη σταθερή προσήλωση, του ευρύτερου Ομίλου Eurobank, στην παροχή κάθε δυνατής στήριξης στις επιχειρήσεις που θέλουν να ενισχύσουν την εξωστρέφειά τους.".

  Η κατάταξη μεταξύ των 400 και πλέον μελών της FCI, οι συναλλαγές των οποίων αντιστοιχούν, σχεδόν, στο 90% του διεθνούς όγκου συναλλαγών Factoring μέσω ανταποκριτών και προέρχονται από, περίπου, 90 χώρες, προκύπτει κατόπιν ψηφοφορίας μεταξύ των µελών για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και σε συνδυασμό με ποσοτικά κριτήρια. Μεταξύ αυτών είναι ο ετήσιος όγκος εξαγωγικών εργασιών μέσω του εν λόγω δικτύου ανταποκριτών factoring και ο αριθμός των συνεργασιών. Σημειώνεται πως παρά τον ισχυρό, διεθνή ανταγωνισμό στον κλάδο, η Eurobank Factors, 100% θυγατρική της Eurobank, παραμένει, συστηματικά, στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης της συγκεκριμένης βαθμολόγησης τα τελευταία χρόνια, έχοντας μάλιστα κατακτήσει, δύο φορές, και την πρώτη (1η) θέση.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ