Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 12-Οκτ-2021 09:33

  LG Electronics: Προειδοποίησε για μείωση των λειτουργικών κερδών στο τρίμηνο

  LG Electronics: Προειδοποίησε για μείωση των λειτουργικών κερδών στο τρίμηνο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η LG Electronics ανακοίνωσε ότι αναμένει μείωση των λειτουργικών κερδών στο γ΄ τρίμηνο, καθώς ένα επιπλέον κόστος για την κάλυψη της ανάκλησης των μπαταριών της LG που χρησιμοποιούνται από τη General Electric, έπληξε τα κατά τα άλλα σταθερά κέρδη της.

  Ο νοτιοκορεατικός κολοσσός ηλεκτρονικών ανέφερε πως εκτιμά ότι τα λειτουργικά κέρδη θα διαμορφωθούν στα 540,70 δισ. γουόν (452,2 εκατ. δολάρια) στο τρίμηνο μέχρι τον Σεπτέμβριο, χαμηλότερα 50% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

  Τα έσοδα ωστόσο αναμένεται να αυξηθούν 225 στα 18,785 τρισ. γουόν για το τρίμηνο, καθώς οι αναλυτές δηλώνουν πως η ζήτηση παρέμεινε ισχυρή για τις τηλεοράσεις και άλλες οικιακές συσκευές.

  Οι εκτιμήσεις για τα κέρδη τριμήνου είναι πολύ χαμηλότερα από τις εκτιμήσεις για 1,119 τρισ. γουόν, σε ό,τι αφορά σε λειτουργικό επίπεδο.

  Η εταιρεία τόνισε πως εξοικονόμησε 480 δισ. γουόν στο γ΄ τρίμηνο ως μια επιπλέον πρόβλεψη για να καλύψει τη δεύτερη ανάκληση της GM τον Αύγουστο, των ηλεκτρικών οχημάτων Bolt που φέρουν μπαταρίες της LG.

  Οι αναλυτές δηλώνουν ότι η εταιρεία θα μπορούσε να αντιμετωπίσει προβλήματα από τη χαμηλότερη ζήτηση για ηλεκτρονικά αγαθά στο εσωτερικό, καθώς οι εμβολιασμένοι εργαζόμενοι επιστρέφουν στα γραφεία και εν μέσω διακοπών στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ