Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 08-Οκτ-2021 20:11

  NerdWallet: Υπέβαλε αίτηση για IPO στη Wall Street

  NerdWallet: Υπέβαλε αίτηση για IPO στη Wall Street
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η NerdWallet, πάροχος χρηματοοικονομικής συμβουλευτικής με έδρα την Καλιφόρνια, κατέθεσε την Παρασκευή αίτηση για αρχική δημόσια προσφορά.

  Η εταιρεία δεν έχει ακόμη καθορίσει τον αριθμό των μετοχών που θα προσφέρει ή την αναμενόμενη τιμολόγηση για την ΑΜΚ, αλλά δήλωσε ότι αναμένει η μετοχή της να διαπραγματεύεται στον Nasdaq με το σύμβολο "NRDS".

  Ο διευθύνων σύμβουλος Τιμ Τσεν, ο οποίος ίδρυσε την εταιρεία το 2009, θα έχει μετοχές κατηγορίας Α, οι οποίες δικαιούνται μία ψήφο ανά μετοχή, και μετοχές κατηγορίας Β, οι οποίες δικαιούνται 10 ψήφους ανά μετοχή, μετά την ολοκλήρωση της ΑΜΚ. Προς το παρόν ο ίδιος κατέχει το σύνολο των 63,4 εκατομμυρίων μετοχών κατηγορίας Β, δηλαδή το 92,6% του συνολικού ποσοστού δικαιωμάτων ψήφου.

  Ο μεγαλύτερος κάτοχος μετοχών κατηγορίας Α είναι η Innovius Capital Sirius I L.P. με 20,4%, που της δίνει 1,5% των δικαιωμάτων ψήφου.

  Η Morgan Stanley, η KeyBanc Capital Markets, η BofA Securities, η Barclays και η Citigroup είναι οι κύριοι ανάδοχοι της ΑΜΚ.

  Η εταιρεία σημείωσε καθαρές ζημίες 26,8 εκατ. δολαρίων σε έσοδα 181,6 εκατ. δολαρίων για το β' εξάμηνο του 2021, ενώ την ίδια περίοδο το 2020 είχε καθαρά κέρδη 3,1 εκατ. δολαρίων σε έσοδα 137,3 εκατ.

  Η εταιρεία διέθετε 41,1 εκατ. δολάρια σε μετρητά και ισοδύναμα μετρητών στις 30 Ιουνίου. 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ