Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 08-Οκτ-2021 14:25

  Oshkosh Corp: Προειδοποιεί για προβλήματα στην εφοδιαστική αλυσίδα που θα επηρεάσουν τα κέρδη

  Oshkosh Corp: Προειδοποιεί για προβλήματα στην εφοδιαστική αλυσίδα που θα επηρεάσουν τα κέρδη
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η μετοχή της Oshkosh Corp υποχωρεί 5,4% στις προσυνεδριακές συναλλαγές, καθώς η εταιρεία κατασκευής φορτηγών και οχημάτων έκτακτης ανάγκης, προειδοποίησε ότι τα προβλήματα στην εφοδιαστική αλυσίδα και στα logistics έπληξαν την ικανότητά της να κατασκευάζει και να στέλνει προϊόντα, και υποβάθμισε τις εκτιμήσεις για το δ΄ τρίμηνο χρήσης.

  "Εφαρμόσαμε πολλαπλές αυξήσεις τιμών στα μη αμυντικά μας τμήματα στους τελευταίους 6-9 μήνες, για να αντιμετωπιστεί ο άνευ προηγουμένου πληθωρισμός των πρώτων υλών και η κλιμάκωση του κόστους μεταφορών”, ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος John C. Pfeifer.

  "Με βάση τις τωρινές συνθήκες, αναμένουμε ότι οι ενέργειες τιμολόγησης μας θα καλύψουν το υψηλότερο κόστος εισαγωγής. Ωστόσο, εξαιτίας του ανεκτέλεστου υπόλοιπου δεν πιστεύουμε ότι οι τιμές θα συμβαδίσουν με το κόστος μέχρι το τέλος του β΄ τριμήνου του ημερολογιακού 2022.

  Εάν η κλιμάκωση του κόστους επιμείνει, θα λάβουμε επιπλέον μέτρα”, πρόσθεσε.

  Η εταιρεία αναμένει τώρα ότι τα έσοδα στο δ΄ τρίμηνο θα διαμορφωθούν στα 2,05 δισ. δολάρια και τα κέρδη ανά μετοχή στα 1,10-1,15 δολάρια και τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή στα 90-95 σεντς.

  Οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κέρδη ανά μετοχή 1,77 δολαρίων και έσοδα 2,14 δισ. δολαρίων.

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ