Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 06-Οκτ-2021 10:01

  Imperial Brands: Σε σωστή τροχιά για να πετύχει τον στόχο αύξησης των κερδών στη χρήση

  Imperial Brands: Σε σωστή τροχιά για να πετύχει τον στόχο αύξησης των κερδών στη χρήση
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο όμιλος καπνοβιομηχανίας Imperial Brands Plc ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε τροχιά να πετύχει τις εκτιμήσεις για την αύξηση των κερδών στο σύνολο της χρήσης, ενθαρρυμένη από τις υψηλότερες τιμές τσιγάρων και τις μικρότερες απώλειες στις δραστηριότητες των προϊόντων επόμενης γενιάς.

  Οι συνολικοί όγκοι καπνού ήταν αντίστοιχοι των εκτιμήσεων και η εταιρεία αναμένει το συνολικό μερίδιο της αγοράς καπνού του ομίλου να αυξηθεί κατά 0,2%.

  "Οι καθαρές επιδράσεις των ταξιδιωτικών περιορισμών λόγω κορονοϊού και οι αλλαγές στα πρότυπα αγορών των καταναλωτών, ήταν ένα μεικτό πλεονέκτημα, αν και αυτό αρχίζει να μειώνεται καθώς αίρονται οι περιορισμοί και είναι πιθανό να χαλαρώσουν περαιτέρω το 2022”, ανακοίνωσε η εταιρεία των τσιγάρων Gauloises και West.

  Η Imperial δήλωσε πως είναι σε τροχιά να πετύχει τον στόχο για χαμηλή-μεσαία μονοψήφια αύξηση των προσαρμοσμένων λειτουργικών κερδών σε σταθερό νόμισμα.

  Τα καθαρά οργανικά έσοδα του ομίλου αναμένεται να αυξηθούν κατά 1% για το σύνολο της χρήσης που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου, σε σταθερή νομισματική βάση, κυρίως λόγω της συνεχιζόμενης ισχυρής τιμολόγησης στον καπνό.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ