Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 05-Οκτ-2021 21:28

  Η Λέγκα δεν πήρε μέρος στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο

  Η Λέγκα δεν πήρε μέρος στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Οι υπουργοί της Λέγκα δεν συμμετείχαν, σήμερα, στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης του Μάριο Ντράγκι, στην οποία εγκρίθηκαν οι κύριες, κατευθυντήριες γραμμές της μεταρρύθμισης του φορολογικού συστήματος.

  "Μας έδωσαν το προσχέδιο μισή ώρα πριν από τη συνεδρίαση. Δεν πρόκειται για το ωροσκόπιο, μέσα σε μισή ώρα δεν μπορούμε να αναλύσουμε το μέλλον των Ιταλών", δήλωσε ο Ματέο Σαλβίνι. "Όταν πρόκειται για το μέλλον των Ιταλών, εμείς δεν σκύβουμε το κεφάλι", πρόσθεσε.

  Από την μεριά του, ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι τόνισε ότι "περιμένει από τον γραμματέα της Λέγκα να του εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο οι υπουργοί του απουσίασαν από το υπουργικό συμβούλιο".

  Σύμφωνα με πολλούς παρατηρητές, η σημερινή ένταση είναι η πρώτη συνέπεια των αποτελεσμάτων των χθεσινών, δημοτικών εκλογών, το μήνυμα των οποίων δεν είναι θετικό για τη Λέγκα και τα Πέντε Αστέρια.

  Ο Ματέο Σαλβίνι, πάντως, τόνισε ότι "δεν πρόκειται για κυβερνητική κρίση" αλλά ότι "το κόμμα του θέλει να γίνει σαφές πως δεν πρόκειται να υπάρξει καμία αύξηση της φορολογικής πίεσης".

  Πηγή: ΑΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ