Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 04-Οκτ-2021 12:21

  S&P: Προσφέρει παραχωρήσεις για να εξασφαλίσει έγκριση των αρχών για την εξαγορά της IHS Markit

  S&P: Προσφέρει παραχωρήσεις για να εξασφαλίσει έγκριση των αρχών για την εξαγορά της IHS Markit
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η εταιρεία παροχής επιχειρηματικών πληροφοριών, S&P Global Inc, προσέφερε παραχωρήσεις στις αρχές, σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσει την αντιμονοπωλιακή έγκριση της ΕΕ για την εξαγορά ύψους 44 δισ. Ευρώ της IHS Markit.

  Η S&P ανακοίνωσε τη συμφωνία για να δημιουργήσει ένα νέο οίκο δεδομένων τον προηγούμενο Νοέμβριο, υπογραμμίζοντας την ενοποίηση στον τομέα των υπηρεσιών χρηματοπιστωτικών πληροφοριών, καθώς οι επιχειρήσεις συναγωνίζονται για να δημιουργήσουν one-stop καταστήματα και να προσελκύσουν μεγαλύτερους πελάτες και να επενδύσουν στην τεχνητή νοημοσύνη και στο machine learning.

  Η S&P υπέβαλε την πρόταση της την Παρασκευή στις αρχές ανταγωνισμού της ΕΕ, η οποία επέκτεινε την προθεσμία λήψης απόφασης στις 22 Οκτωβρίου από τις 8 Οκτωβρίου.

  Η Κομισιόν τώρα θα ζητήσει feedback από τους ανταγωνιστές και τους καταναλωτές προτού αποφασίσει εάν θα δεχθεί την πρόταση, θα απαιτήσει περισσότερα ή θα ανοίξει τετράμηνη έρευνα.

  Για να αντιμετωπίσει τις ανησυχίες των ρυθμιστικών αρχών για τη συμφωνία, η S&P κατέληξε σε συμφωνία τον Αύγουστο να πουλήσει την αμερικανική πετρελαϊκή Oil Price Information Service και σχετιζόμενα assets, στη News Corp, με την επιφύλαξη του κλείσιματος της συμφωνίας με την IHS Markit.

   

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ