Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 21-Σεπ-2021 14:50

  Uber: Αναμένει κέρδη σε προσαρμοσμένη βάση για πρώτη φορά στο τρίμηνο

  Uber: Αναμένει κέρδη σε προσαρμοσμένη βάση για πρώτη φορά στο τρίμηνο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Uber Technologies αναμένεται να δημοσιεύσει κέρδη για πρώτη φορά σε προσαρμοσμενη βάση στο τρέχον τρίμηνο, όπως τόνισε ο οικονομικός της διευθυντής, στέλνοντας τη μετοχή σε άνοδο 7% στις προσυνεδριακές συναλλαγές.

  "Με το θετικό προσαρμοσμένο EBITDA τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, πιστεύουμε ότι η Uber θα καταγράψει breakeven στα προσαρμοσμένα EBITDA στο γ΄ τρίμηνο, αρκετά υψηλότερα από τις προηγούμενες εκτιμήσεις μας”, ανέφερε ο οικονομικός διευθυντής Nelson Chai.

  Η εταιρεία δήλωσε πως οι επιβάτες του προηγουμένου μήνα επιστρέφουν στην πλατφόρμα με μεγαλύτερους αριθμούς τον Ιούλιο, και ότι αναμένει η τάση να συνεχιστεί στους επόμενους μήνες, μαζί με υψηλές παραγγελίες τροφίμων.

  Η Uber αναμένει τώρα ότι τα προσαρμοσμένα EBITDA θα εμφανίσουν ζημιές 25-κέρδη 25 εκατ. δολαριων, έναντι προηγούμενης εκτίμησης για ζημιές 100 εκατ. δολαρίων.

  Για το δ΄ τρίμηνο, η Uber αναμένει να ανακοινώσει προσαρμοσμένα EBITDA 0-100 εκατ. δολαρίων.

  Επίσης η Uber αναβάθμισε τις εκτιμήσεις για τις μεικτές κρατήσεις του γ΄ τριμήνου, και τώρα αναμένει 22,8-23,2 δισ. δολάρια, έναντι 22-24 δισ. δολαρίων πριν ένα χρόνο.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ