Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 20-Σεπ-2021 16:39

  Γερμανία: Οι υποψίες για νοθεία στις ρωσικές βουλευτικές εκλογές πρέπει να "αποσαφηνιστούν"

  Εκλογες Ρωσια
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Οι υποψίες για "μαζικές παρατυπίες" στη διάρκεια των βουλευτικών εκλογών στη Ρωσία πρέπει να "ληφθούν σοβαρά υπόψη" και να "αποσαφηνιστούν", δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης.

  "Υπάρχουν κατηγορίες από εκλογικούς παρατηρητές, μέλη της ρωσικής αντιπολίτευσης που μιλούν για μαζικές παρατυπίες και αυτές πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη", δήλωσε στη διάρκεια καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης Στέφεν Ζάιμπερτ, εκφράζοντας λύπη για το ότι δεν υπήρχαν διεθνείς "εκλογικοί παρατηρητές" των εκλογών αυτών, που κέρδισε το κυβερνών κόμμα Ενιαία Ρωσία.

  "Δεν υπάρχουν ακόμη επίσημα οριστικά αποτελέσματα", είπε ο Ζάιμπερτ, επαναλαμβάνοντας την ανησυχία της Γερμανίας για την "απώλεια της πολιτικής ποικιλομορφίας" στη Δούμα, την κάτω βουλή του ρωσικού Κοινοβουλίου, λόγω της "αυξανόμενης πίεσης στην αντιπολίτευση και στην κοινωνία των πολιτών" στη Ρωσία.

  "Οι κατηγορίες πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη και πρέπει επίσης να αποσαφηνιστούν", είπε ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης.

  ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ