Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 17-Σεπ-2021 16:36

  Η CaixaBank ενισχύεται ψηφιακά με το ΙΒΜ Cloud for Financial Services

  Η CaixaBank ενισχύεται ψηφιακά με το ΙΒΜ Cloud for Financial Services
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η IBM ανακοίνωσε μια νέα πολυετή συμφωνία με την CaixaBank, έναν από τους κορυφαίους χρηματοοικονομικούς ομίλους στην Ισπανία, με στόχο  την ενίσχυση των ψηφιακών δυνατοτήτων της τράπεζας, μέσω του εναρμονισμού του  με το IBM Cloud για Financial Services (Χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες).

  Σημειώνεται πως η IBM είναι o τεχνολογικός συνεργάτης της CaixaBank για περισσότερα από 50 χρόνια. Βάσει αυτής της συμφωνίας, ο ισπανικός χρηματοοικονομικός όμιλος θα ξεκινήσει το έργο "CloudNow”, το οποίο στοχεύει στην ανάπτυξη βασικών επιχειρησιακών εφαρμογών, στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και στην ενίσχυση του καινοτόμου οράματός της για τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες με αυξημένη διαθεσιμότητα και ανθεκτικότητα.

  Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, μέσω αυτής της συμφωνίας, η ΙΒΜ παρέχει στην CaixaBank μια σύγχρονη τεχνολογική πλατφόρμα υψηλών προδιαγραφών σε ότι αφορά τομείς  όπως η ασφάλεια, η  εμπιστοσύνη και η ιδιωτικότητα. Οι λύσεις hybrid cloud και Artificial Ιntelligence (AI) της ΙΒΜ θα βοηθήσουν την τράπεζα να ενισχύσει το επιχειρηματικό της μοντέλο και να  βελτιώσει την εμπειρία του πελάτη.  Στο πλαίσιο αυτό, η CaixaBank θα αξιοποιήσει τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις που παρέχει το IBM Cloud for Financial Services, καταλήγει η ανακοίνωση.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ