Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 16-Σεπ-2021 12:52

  Marks & Spencer: Κατηγορεί το Brexit για το κλείσιμο 11 καταστημάτων της στη Γαλλία

  Marks & Spencer: Κατηγορεί το Brexit για το κλείσιμο 11 καταστημάτων της στη Γαλλία
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το κλείσιμο 11 καταστημάτων στη Γαλλία ανακοίνωσε η Marks & Spencer λόγω προβλημάτων στον εφοδιασμό τους με τρόφιμα μετά το Brexit. 

  O βρετανικός κολοσσός λιανικής δήλωσε ότι και τα 11 καταστήματα franchise που λειτουργούσαν σε συνεργασία με την εταιρεία SFH στη Γαλλία θα έκλειναν "τους επόμενους μήνες". Όπως δήλωσε τα προβλήματα στην εφοδιαστική αλυσίδα εξαιτίας του Brexit καθιστούν σχεδόν αδύνατη την τροφοδοσία αυτών των καταστημάτων. Ωστόσο εννέα καταστήματα που λειτουργούν σε διάφορους ταξιδιωτικούς κόμβους θα παραμείνουν ανοιχτά. 

  "H Μ&S έχει μια μακρά ιστορία στην εξυπηρέτηση πελατών στη Γαλλία και η συγκεκριμένη απόφαση δεν ήταν εύκολη" δήλωσε μεταξύ άλλων ο Paul Friston διευθύνων σύμβουλος της International Μ&S.  "Ωστόσο, όπως έχουν τα πράγματα σήμερα, η πολυπλοκότητα της εφοδιαστικής αλυσίδας μετά την έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση καθιστά σχεδόν αδύνατο για εμάς να σερβίρουμε φρέσκα και διατηρημένα σε ψύξη προϊόντα στους πελάτες σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα της εταιρείας και αυτό έχει ως συνέπεια έναν συνεχή αντίκτυπο την απόδοση της επιχείρησής μας" δήλωσε και πρόσθεσε "Χωρίς καμία εφικτή εναλλακτική λύση για τα καταστήματα συμφωνήσαμε με τη SFH να κλείσουμε και τα 11 καταστήματα franchise."

  Όπως διευκρινίστηκε τα καταστήματα M&S στα γαλλικά αεροδρόμια, καθώς και αυτά σε σιδηροδρομικούς σταθμούς και σταθμούς του μετρό, που διευθύνονται από την Lagardere Travel Retail δεν επηρεάζονται από αυτήν την απόφαση και θα παραμείνουν ανοιχτά. 

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ