Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 14-Σεπ-2021 15:08

  Boeing: Αναθεωρεί ανοδικά τις εκτιμήσεις για τη ζήτηση

  Boeing: Αναθεωρεί ανοδικά τις εκτιμήσεις για τη ζήτηση
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Boeing αναθεώρησε ανοδικά τις μακροπρόθεσμες εκτιμήσεις για τη ζήτηση, καθώς η επανέναρξη των αεροπορικών ταξιδιών στις εσωτερικές αγορές, όπως των ΗΠΑ, μετριάζει τις πιο ζοφερές εκτιμήσεις του κλάδου που παρατηρήθηκαν στο αποκορύφωμα του lockdown πέρυσι.

  Η πιο θετική εικόνα στηρίζει τις κινήσεις της εταιρείας κατασκευής αεροσκαφών για να προετοιμαστεί για την αύξηση της ζήτησης ταξιδιών και στρατιωτικών υπηρεσιών, ακόμη και αν η δική της ικανότητα να ανταποκρίνεται στις πιο αισιόδοξες προοπτικές, εμποδίζεται από τις καθυστερήσεις και την παρατεταμένη κρίση με τα 737 ΜΑΧ.

  Η αμερικανική εταιρεία, προβλέπει παραδόσεις 43.610 εμπορικών αεροσκαφών στα επόμενα 20 χρόνια, αξίας 7,2 τρισ. δολαρίων, σε μια αύξηση 500 μονάδων από τα 43.110 που προέβλεπε πέρυσι.

  Σε 10ετή προοπτική, η οποία είναι πιο ευάλωτη στις σοβαρές συνέπειες της πανδημίας για τις αεροπορικές εταιρείες, η Boeing αναμένει παραδόσεις 19.330 αεροσκαφών, έναντι των εκτιμήσεων του προηγουμένου έτους για 18.350.

  Η 10ετής πρόβλεψη είναι 6% χαμηλότερη από τις εκτιμήσεις του 2019, αλλά η πτώση από τα προ πανδημίας επίπεδα έχει συρρικνωθεί από το 11% πέρυσι.

  Η Boeing αναμένει ότι οι εσωτερικές πτήσεις θα διαμορφωθούν στα προ πανδημίας επίπεδα το 2022, και θα ακολουθήσουν οι περιφερειακές πτήσεις το 2023 και οι διεθνείς το 2024.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ