Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 14-Σεπ-2021 10:19

  Pandora: Στόχος η αύξηση πωλήσεων 6%-8% στα επόμενα χρόνια

  Pandora: Στόχος η αύξηση πωλήσεων 6%-8% στα επόμενα χρόνια
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Pandora θέτει στόχο την αύξηση των πωλήσεων κατά 6%-8% στα επόμενα χρόνια και την αύξηση της παραγωγικής της ικανότητας κατά 80 εκατ. Τεμάχια ετησίως, ανακοίνωσε η δανέζικη εταιρεία κοσμημάτων.

  Σε μια προσπάθεια να τονώσει το ενδιαφέρον ειδικά για τους νεότερους καταναλωτές, η μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής κοσμημάτων παγκοσμίως με βάση την παραγωγική ικανότητα, προσπάθησε να ανανεώσει την εικόνα της και να αυξήσει τις πωλήσεις στις ΗΠΑ και στις αγορές της Κίνας.

  "Ο στόχος μας είναι να είμαστε η πιο μεγάλη και πιο επιθυμητή μάρκα στην προσιτή αγορά κοσμημάτων”, αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος Alexander Lacik.

  Η εταιρεία τώρα θέτει στόχο την αύξηση εσόδων 6%-8% στο διάστημα 2021-2023, και περιθώριο λειτουργικής κερδοφορίας στο 25%-27% το 2023.

  Μακροπρόθεσμα σχεδιάζει να διπλασιάσει τα έσοδα στις ΗΠΑ και να τριπλασιάσει τα έσοδα στη μεγαλύτερη αγορά κοσμημάτων παγκοσμίως, την Κίνα, σε σχέση με τα επίπεδα του 2019.

  Για να ικανοποιήσει τη ζήτηση, θα επενδύσει 1 δισ. κορόνες (159 εκατ. δολάρια) στην επέκταση της παραγωγικής της ικανότητας κατά 60% σχεδόν ή 80 εκατ. κοσμήματα ετησίως, κατασκευάζοντας νέο εργοστάσιο στο Βιετνάμ και επεκτείνοντας το υφιστάμενο εργοστάσιο στην Ταϊλανδή.

   

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ