Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 14-Σεπ-2021 09:08

  ΗΠΑ: Σύσταση CDC για ταξίδια σε εννέα προορισμούς λόγω κορονοϊού

  ΗΠΑ: Σύσταση CDC για ταξίδια σε εννέα προορισμούς λόγω κορονοϊού
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τα Κέντρα Πρόληψης και Ελέγχου Ασθενειών στις ΗΠΑ (CDC) προειδοποίησαν κατά των ταξιδιών στο Αφγανιστάν, στην Αλβανία, στη Σερβία, στο Μπελίζ, στη Λιθουανία και σε τέσσερις άλλους προορισμούς, εξαιτίας των ανησυχιών για την COVID-19.

  Τα CDC αναβάθμισαν την ταξιδιωτική τους σύσταση στο "Επίπεδο 4: Πολύ Υψηλή" για εννέα προορισμούς, λέγοντας στους Αμερικανούς ότι θα πρέπει να αποφύγουν να ταξιδέψουν στους προορισμούς αυτούς.

  Στους εννεα αυτους προορισμούς συμπεριλαμβάνονται, η Γρενάδα, ο Άγιος Χριστόφορος και Νέβις, η Σλοβενία και ο Μαυρίκιος.

  Τα CDC αναβάθμισαν το επίπεδο προειδοποίησης στο "Επίπεδο 3" για την Αυστραλία, τη Ρουμανία και την Αιθιοπία, ενώ υποβάθμισε στο "Επίπεδο 3" από το "Επίπεδο 4" την ταξιδιωτική προειδοποίηση για την Βραζιλία.

  Το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ αναβάθμισε τις αντίστοιχες ταξιδιωτικές προειδοποιήσεις του στο "Επίπεδο 4: Μην Ταξιδεύετε" για την περισσότερες χώρες που αναφέρθηκαν χθες, Δευτέρα, από τα CDC.

  Στις 31 Αυγούστου, το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών είχε αναβαθμίσει την ταξιδιωτική προειδοποίηση για το Αφγανιστάν στο "Επίπεδο 4: Μην Ταξιδεύετε".

  ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ