Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 13-Σεπ-2021 12:00

  Breeze Aviation: Παράγγειλε 20 επιπλέον Α220-300 από την Airbus

  Breeze Aviation: Παράγγειλε 20 επιπλέον Α220-300 από την Airbus
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Breeze Aviation Group παράγγειλε 20 επιπλέον αεροσκάφη Airbus A220-300, ενισχύοντας τον στόλο της νεοσύστατης αεροπορικής εταιρείας, και επιτρέποντας μεγαλύτερες διεθνείς διαδρομές εσωτερικού και μικρών διεθνών αποστάσεων.

  Τα νέα αεροπλάνα, που προστίθενται σε μια προηγούμενη παραγγελία 60 αεροσκαφών, σημαίνουν ότι η χαμηλού κόστους Breeze Airways θα λαμβάνει ένα Α200 κάθε μήνα, για τα επόμενα εξιμηση χρόνια, ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

  Το κάθε ένα αεροσκάφος κοστίζει 91,5 εκατ. δολάρια, με το συνολικό ποσό να ανεβαίνει στα 1,8 δισ. δολάρια, αν και οι αεροπορικές εταιρείες παραδοσιακά λαμβάνουν εκπτώσεις σε σχέση με την τιμή καταλόγου, για παραγγελίες πολλαπλών αεροσκαφών.

  Η αεροπορική εταιρεία, η οποία προσφέρει απευθείας πτήσεις κυρίως σε προορισμούς ψυχαγωγίας από σχετικά μικρά αεροδρόμια, μετέτρεψε τα option σε παραγγελίες για να εξασφαλίσει ότι το αναπτυξιακό της πλάνο δεν θα διαταραχθεί, ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος David Neeleman.

  Η Breeze θα λάβει το πρώτο Α220 στις 26 Οκτωβρίου και θα έχει τέσσερα μέχρι την ημερα που θα αρχίσουν οι πτήσεις με τα αεροσκάφη της Airbus, στο β΄ τρίμηνο του 2022.

  Η αεροπορική εταιρεία θα ανακοινώσει δρομολόγια για τα πρώτα Α220 στις αρχές του επομένου έτους, συμπεριλαμβάνοντας τις πρώτες διηπειρωτικές πτήσεις.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ