Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 19-Αυγ-2021 14:41

  Macy’s: Αναβάθμισε τις εκτιμήσεις για τις πωλήσεις και τα κέρδη της χρήσης

  Macy’s: Αναβάθμισε τις εκτιμήσεις για τις πωλήσεις και τα κέρδη της χρήσης
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σε αναβάθμιση των εκτιμήσεών της για τις πωλήσεις και τα κέρδη στο σύνολο της χρήσης προχώρησε η Macy’s Inc., καθώς οι εμβολιασμοί ενθαρρύνουν περισσότερους Αμερικανούς καταναλωτές να επιστρέψουν στα καταστήματα και να αγοράσουν ρούχα και υποδήματα.

  Η μετοχή ενισχύεται 7% στις προσυνεδριακές συναλλαγές, καθώς η εταιρεία ενημέρωση ότι πρόκειται να ξαναρχίσει την πληρωμή μερισμάτων.

  Οι πωλήσεις αρωμάτων, υποδημάτων, φορεμάτων και επίσημων ενδυμάτων, έχουν ανακάμψει τους προηγούμενους μήνες, καθώς οι άνθρωποι επιστρέφουν στις κοινωνικές εκδηλώσεις, τροφοδοτώντας μια αύξηση 62,2% στις συγκρίσιμες πωλήσεις στα καταστήματα της Macy’s και στα αδειοδοτημένα, στο β΄ τρίμηνο.

  Οι αναλυτές ανέμεναν αύξηση 41,1%, σύμφωνα με τα στοιχεία της Refinitiv.

  Η αμερικανική αλυσίδα καταστημάτων ανακοίνωσε πως αναμένει οι καθαρές πωλήσεις στο σύνολο της χρήσης να διαμορφωθούν στα 23,55-23,95 δισ. Δολάρια, σε σχέση με την προηγούμενη πρόβλεψη για 21,73-22,23 δισ. δολάρια.

  Η εταιρεία επίσης τόνισε πως αναμένει τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή του 2021 στα 3,41-3,75 δολάρια, σε σχέση με την προηγούμενη εκτίμηση για 1,71-2,12 δολάρια.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ