Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 18-Αυγ-2021 14:12

  Target: Επιβραδύνθηκε η αύξηση των πωλήσεων στο β΄ τρίμηνο

  Target: Επιβραδύνθηκε η αύξηση των πωλήσεων στο β΄ τρίμηνο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Πτώση 3,6% καταγράφει η μετοχή της Target Corp στις προσυνεδριακές συναλλαγές, μετά από την ανακοίνωση των πωλήσεων τριμήνου που εμφάνισαν επιβράδυνση της ανάπτυξης.

  Τα καθαρά κέρδη της Target διαμορφώθηκαν στα 1,82 δισ. δολάρια ή 3,65 δολάρια ανά μετοχή, έναντι των 1,69 δισ. δολαρίων ή 3,35 δολαρίων ανά μετοχή πριν από ένα χρόνο.

  Τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή των 3,64 δολαρίων, υπερέβησαν τις εκτιμήσεις για 3,51 δολάρια.

  Τα έσοδα διαμορφώθηκαν στα 25,16 δισ. δολάρια, υψηλότερα 9,5% από τα 22,98 δισ. δολάρια στο περασμένο έτος, έναντι εκτιμήσεων για 24,99 δισ. δολάρια, και ύστερα από την αύξηση 23,3% στο α΄ τρίμηνο.

  Οι συγκρίσιμες πωλήσεις αυξήθηκαν 8,9% έναντι εκτιμήσεων για 8,8% και πολύ χαμηλότερα από την αύξηση 22,9% στο α΄ τρίμηνο.

  Οι περισσότερες πωλήσεις της Target στο β΄ τρίμηνο έγιναν από τα καταστήματα.

  Για το β΄ εξάμηνο του έτους, η Target αναμένει συγκρίσιμες πωλήσεις αυξημένες κατά μονοψήφιο ποσοστό, στο υψηλότερο επίπεδο της προηγούμενης εκτίμησης.

  Το δ.σ. έχει εγκρίνει νέο πρόγραμμα επαναγοράς μετοχών, ύψους 15 δισ. δολαρίων. Οι αγορές με βάση αυτό το πρόγραμμα θα ξεκινήσουν, καθώς ολοκληρώνεται το προηγούμενο πρόγραμμα, που είχε εγκριθεί το 2019.

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ