Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 18-Αυγ-2021 09:32

  Carlsberg: Αναβάθμισε τις εκτιμήσεις για το 2021, προειδοποιεί για τις πωλήσεις στην Ασία λόγω πανδημίας

  Carlsberg: Αναβάθμισε τις εκτιμήσεις για το 2021, προειδοποιεί για τις πωλήσεις στην Ασία λόγω πανδημίας
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η δανέζικη ζυθοποιία Carlsberg αναβάθμισε τις εκτιμήσεις για το σύνολο της χρήσης μετά από την ανακοίνωση των πωλήσεων που ήταν υψηλότερες των προσδοκιών, προειδοποιώντας ωστόσο ότι αυστηροί περιορισμοί στην Ασία θα μπορούσαν να πλήξουν τις πωλήσεις.

  Η τρίτη μεγαλύτερη ζυθοποιία παγκοσμίως τόνισε πως οι όγκοι Μπύρας σε βασικές αγορές όπως η Κίνα και η Ρωσία, έχουν αυξηθεί σε πολύ υψηλότερα των προ πανδημίας επιπέδων, ενώ οι ευρωπαϊκές αγορές όπως η Γαλλία, η Ελβετία και η Σουηδία παραμένουν χαμηλότερα από τα επίπεδα προ πανδημίας.

  Ενώ η αβεβαιότητα για το υπόλοιπο του έτους συνεχίζεται, είμαστε ικανοποιημένοι με την ισχύ των αποτελεσμάτων α΄ εξαμήνου, και την καλή αρχή στο γ΄ τρίμηνο, αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος Cees t Hart.

  "Αν και βλέπουμε σταδιακή επιστροφή σε πιο φυσιολογικό περιβάλλον στις αγορές ανά την Ευρώπη, άλλες αγορές, ιδιαίτερα στην Ασία, εξακολουθούν να υπόκεινται σε αυστηρούς περιορισμούς λόγω νέων κυμάτων της πανδημίας”, πρόσθεσε.

  Οι πωλήσεις για το διάστημα Απριλίου-Ιουνίου διαμορφώθηκαν στα 18,69 δισ. κορόνες Δανίας (2,94 δισ. δολάρια), σε σχέση με τα 17,97 δισ. κορόνες που ανέμεναν οι αναλυτές.

  Η Carlsberg τόνισε τώρα πως αναμένει τα λειτουργικά κέρδη να αυξηθούν κατά 8%-11% το 2021, υψηλότερα από την προηγούμενη εκτίμηση για αύξηση 5%-10%.

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ