Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 11-Αυγ-2021 13:57

  Deliveroo: Διπλασιάστηκε η αξία των παραγγελιών της

  Sky News: Η Deliveroo ετοιμάζει την εισαγωγή της στο χρηματιστήριο του Λονδίνου τον Μάρτιο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η εταιρεία διανομής τροφίμων Deliveroo ανακοίνωσε ότι η αξία των παραγγελιών στην πλατφόρμα της υπερδιπλασιάστηκαν στο α΄ εξάμηνο, χωρίς ουσιαστική επίπτωση από το ευρύτερο άνοιγμα των εστιατορίων στη Βρετανία στο β΄ τρίμηνο, που αποτελεί την μεγαλύτερη αγορά της.

  Ο διευθύνων σύμβουλος Will Shu τόνισε πως η ανάπτυξη είχε παραμείνει ισχυρή για τα εστιατόρια και τις πααραγγελίες παντοπωλείου, ακόμη και όταν υποχώρησαν οι περιορισμοί που σχετίζονται με την πανδημμία.

  "Η ζήτηση είναι υψηλή μεταξύ των καταναλωτών”, δήλωσε σε ανακοίνωση. "Έχουμε διευρύνει τη συνδρομητική μας βάση, βλέπουμε ανθρώπους που συνεχίζουν να παραγγέλνουν συχνά και τώρα εργαζόμαστε με περισσότερους εμπόρους τροφίμων από οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα στο Ηνωμένο Βασίλειο”.

  Η εταιρεία, η οποία συνδέει καταναλωτές με περισσότερα από 136.000 εστιατόρια και 9.000 παντοπωλεία στη Βρετανία και σε 11 άλλες χώρες, δηλώνουν ότι η ακαθάριστη αξία των συναλλαγών αυξήθηκε 102% στα 3,386 δισ. στερλίνες (4,68 δισ. δολάρια).

  Η γερμανική ανταγωνιστική Delivery Hero, απέκτησε ποσοστό 5,09% στην Deliveroo την προηγούμενη εβδομάδα, οδηγώντας την τιμή της μετοχής της βρετανικής εταιρείας στο υψηλότερο επίπεδο από τη δημόσια εγγραφή του Μαρτίου.

  Η μετοχή της εταιρείας υποχωρεί 4% καθώς ανακοίνωσε ότι είναι "αισιόδοξη αλλά συνετή” για τις προοπτικές της.

  Επίσης, ανακοίνωσε ότι τα έσοδα α΄ εξαμήνου αυξήθηκαν 82% στα 922,5 εκατ. στερλίνες, ενώ οι λειτουργικές ζημιές συρρικνώθηκαν στα 27 εκατ. στερλίνες από τα 30,3 εκατ. στερλίνες πριν από ένα χρόνο.

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ