Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 30-Ιουλ-2021 13:40

  Linde: Αναβαθμίζει τις εκτιμήσεις για το σύνολο της χρήσης

  Linde: Αναβαθμίζει τις εκτιμήσεις για το σύνολο της χρήσης
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Linde, η μεγαλύτερη εταιρεία βιομηχανικού αερίου παγκοσμίως, αναβάθμισε τις εκτιμήσεις για το σύνολο της χρήσης για δεύτερη φορά φέτος, επικαλούμενη υψηλότερες τιμές και ισχυρούς όγκους σε όλους τους τομείς, καθώς και μια ανάκαμψη στις κυκλικές δραστηριότητες.

  Ο αμερικανό-γερμανικός όμιλος, κορυφαίος προμηθευτής οξυγόνου στα νοσοκομεία παγκοσμίως στη διάρκεια της πανδημίας, αναμένει τώρα αύξηση των προσαρμοσμένων κερδών ανά μετοχή 23%-25% σε ετήσια βάση, έναντι προηγούμενης εκτίμησης για αύξηση 17%-19%.

  Τα προσαρμοσμένα κέρδη β΄ τριμήνου του ομίλου διαμορφώθηκαν στα 2,70 δολάρια ανά μετοχή έναντι εκτιμήσεων των αναλυτών για 2,54 δολάρια και έναντι του στόχου της για 2,50-2,55 δολάρια.

  Για το γ΄ τρίμηνο, η Linde αναμένει προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή 2,60-2,70 δολάρια, υψηλότερα κατά 21%-26% σε ετήσια βάση, και 34%-39% υψηλότερα από το β΄ τρίμηνο του 2019.

  Η Linde έχει ήδη αναβαθμίσει τις εκτιμήσεις για τα κέρδη του 2021 τον Μάιο, καθώς οι ισχυρές επιδόσεις στον τομέα της υγείας βοήθησαν ώστε να υπερβεί τις εκτιμήσεις για το α΄ τρίμηνο.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ