Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 29-Ιουλ-2021 15:16

  Robinhood: Απογοητευτικό το ντεμπούτο της στη Wall Street - Στα $29 δισ. η κεφαλαιοποίηση

  Robinhood: Απογοητευτικό το ντεμπούτο της στη Wall Street - Στα $29 δισ. η κεφαλαιοποίηση
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 23.36

  Απογοητευτικό ήταν το ντεμπούτο της εταιρείας ηλεκτρονικών συναλλαγών Robinhood στο ταμπλό της Wall Street, καθώς η μετοχή έκλεισε 8,4% χαμηλότερα από την κατώτατη τιμή της δημόσιας εγγραφής.

  Στο πλαίσιο της αρχικής δημόσιας προσφοράς η Robinhood διέθεσε τις μετοχές στα 38 δολάρια εκάστη, στο κατώτατο επίπεδο του guidance μεταξύ 38 και 42 δολαρίων. 

  Η ένδειξη για το πού θα μπορούσε να ανοίξει η μετοχή ήταν στα 42,00 δολάρια, 10,5% πάνω από την τιμή της δημόσιας εγγραφής, αλλά οι προσδοκίες μειώνονταν σταθερά όσο περνούσε η ώρα.

  Η αρχική διαπραγμάτευση έγινε στα 38 δολάρια για 11,4 εκατομμύρια μετοχές. Στη συνέχεια η Robinhood πήρε ώθηση, σκαρφαλώνοντας στο ενδοσυνεδριακό υψηλό των 40,25 δολαρίων, προτού οι επενδυτές υποχωρήσουν, με αποτέλεσμα η μετοχή να διολισθήσει στο χαμηλότερο επίπεδο της ημέρας, στα 33,35 δολάρια (ή -12,2%), και εντέλει να κλείσει στα 34,82 δολάρια.

  Με συνολικά περίπου 835,7 εκατομμύρια μετοχές σε κυκλοφορία μετά την ΑΜΚ, η αποτίμηση της εταιρείας είναι λίγο πάνω από τα 29 δισ. δολάρια, σε σύγκριση με τις προσδοκίες για έως και 35 δισ. δολάρια.

   

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ