Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 29-Ιουλ-2021 10:55

  Diageo: Υψηλότερη του αναμενόμενου η αύξηση των οργανικών πωλήσεων

  Diageo: Υψηλότερη του αναμενόμενου η αύξηση των οργανικών πωλήσεων
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η εταιρεία ποτών Diageo ανακοίνωσε καλύτερη του αναμενόμενου αύξηση των οργανικών καθαρών πωλήσεων για το σύνολο της χρήσης, κυρίως χάρη στην εκ νέου λειτουργία μπαρ και εστιατορίων σε κάποιες αγορές και στη μεγάλη ζήτηση λιανικής σε όλες τις περιοχές.

  Οιι οργανικές καθαρές πωλήσεις, που δεν περιλαμβάνουν την επίδραση των εξαγορών και του ξένου συναλλάγματος, αυξήθηκαν 20% στη Βόρεια Αμερική, τη μεγαλύτερη αγορά της εταιρείας, όπου οι καταναλωτές στράφηκαν σε πιο premium ποτά, όπως οι τεκίλες και οι πιο ακριβές εκδοχές του Johnnie Walker.

  Η Τουρκία και η Βόρεια Ευρώπη επίσης συνέβαλλαν στις ισχυρές επιδόσεις, με τις πωλήσεις να αυξάνονται περισσότερο από 20%, κυρίως χάρη στη ζήτηση για ουίσκι.

  Οι οργανικές καθαρές πωλήσεις στην Αφρική, αυξήθηκαν 20%, κυρίως χάρη στη ζήτηση για τη Guinness και τη Smirnoff.

  Συνολικά, οι οργανικές καθαρές πωλήσεις αυξήθηκαν 16% για τη χρήση μέχρι ις 30 Ιουνίου, υψηλότερα από το 13,7% που ανέμεναν οι αναλυτές.

  Η εταιρεία του τζιν Tanqueray δήλωσε επίσης ότι αναμένει το momentum των οργανικών καθαρών πωλήσεων να συνεχιστεί στη χρήση 2022, αλλά με κάποια "βραχυπρόθεσμη αστάθεια”.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ