Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 29-Ιουλ-2021 10:28

  Puma: Παραμένει ανήσυχη για την πανδημία

  Puma: Αναβαθμίζει τις εκτιμήσεις για τις πωλήσεις του 2021
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η γερμανική εταιρεία αθλητικών ειδών Puma ανακοίνωσε ότι παραμένει ανήσυχη για την πανδημία και τα προβλήματα που δημιουργεί στην εφοδιαστική αλυσίδα, αλλά επαναδιατύπωσε ότι οι μεσοπρόθεσμες προοπτικές για τον κλάδο και την εταιρεία, παραμένουν θετικά.

  Ο διευθύνων σύμβουλος Bjorn Gulden δήλωσε πως η Puma ήταν σε θέση να ξεπεράσει τις ελλείψεις στη χωρητικότητα φορτίων, τη συμφόρηση στα λιμάνια και τους περιορισμούς εξαιτίας του κορονοϊού που υπάρχουν σε κάποιες χώρες, για να ανακοινώσουν ισχυρές πωλήσεις και αύξηση κερδών στο β΄ τρίμηνο, χάρη στην ισχυρή ζήτηση.

  "Ασφαλώς είμαστε ακόμη ανήσυχοι για την επίδραση του κορονοϊού, και ότι θα συνεχίσει να υφίσταται στις δραστηριότητες μας βραχυπρόθεσμα, και τώρα ιδιαίτερα στην εφοδιαστική αλυσίδα”, αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος σε ανακοίνωση του

  "Αλλά συνεχίζουμε να είμαστε θετικοί για τις μεσοπρόθεσμες προοπτικές για τον κλάδο μας γενικά και ειδικότερα για την Puma”, πρόσθεσε.

  Η εταιρεία, επιβεβαίωσε τα προκαταρκτικά στοιχεία για τις πωλήσεις και τα κέρδη β΄ τριμήνου που εξέδωσε πριν από δύο εβδομάδες, με τις πωλήσεις να διπλασιάζονται στα 1,59 δισ. ευρώ και τα κέρδη προ φόρων και τόκων στα 109 εκατ. ευρώ.

  Επίσης επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις για τις προσαρμοσμένες πωλήσεις και για αύξηση 20%, αφού αρχικά ανέμενε αύξηση περί το 15%.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ