Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 28-Ιουλ-2021 23:55

  Ford: Αναθεωρεί προς τα πάνω τα κέρδη για το 2021

  Ford: Αναθεωρεί προς τα πάνω τα κέρδη για το 2021
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Ford Motor αναθεώρησε ανοδικά τις προβλέψεις για τα κέρδη της το 2021, μετά την ανακοίνωση καλύτερων του αναμενόμενου αποτελεσμάτων για το β' τρίμηνο.

  Η Νο2 αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία αύξησε τις προσδοκίες της για τα λειτουργικά κέρδη του έτους κατά περίπου 3,5 δισ. δολάρια, στα 9-10 δισ.

  Ειδικότερα, η Ford εκτιμά ότι οι παγκόσμιες πωλήσεις της προς τους αντιπροσώπους θα αυξηθούν κατά περίπου 30% από το πρώτο στο δεύτερο εξάμηνο του έτους. Ωστόσο, αναμένει υψηλότερο κόστος σε βασικές ύλες και χαμηλότερα κέρδη από τη Ford Credit, με αποτέλεσμα να προβλέπει χαμηλότερα λειτουργικά κέρδη στο β' εξάμηνο.

  Η εταιρεία ανακοίνωσε κέρδη ύψους 1,1 δισ. δολαρίων για το β' τρίμηνο. Τα καθαρά κέρδη μειώθηκαν σε 561 εκατ. δολάρια από 1,1 δισ. δολάρια το προηγούμενο τρίμηνο. Τα έσοδα σκαρφάλωσαν στα 26,8 δισ. δολάρια από 19,4 δισ. δολάρια την ίδια περίοδο.

  Η εταιρεία δήλωσε ότι αναμένει αύξηση του κεφαλαίου κίνησης κατά το β' εξάμηνο, καθώς αυξάνεται η παραγωγή οχημάτων λόγω της μεγαλύτερης διαθεσιμότητας ημιαγωγών.

  Η Ford εκτίμησε ότι οι προσαρμοσμένες ταμειακές ροές για το έτος θα κυμανθούν μεταξύ 4 και 5 δισ. δολαρίων.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ