Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 28-Ιουλ-2021 14:10

  Humana Inc: Ανακοίνωσε πτώση 67,8% στα κέρδη β΄ τριμήνου

  Humana Inc: Ανακοίνωσε πτώση 67,8% στα κέρδη β΄ τριμήνου
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Humana Inc ανακοίνωσε πτώση 67,8% στα κέρδη β΄΄ τριμήνου, κυρίως εξαιτίας των πιέσεων από το υψηλότερο ιατρικό κόστος καθώς οι εμβολιασμένοι Αμερικανοί επέλεξαν την εκλεκτική ιατρική φροντίδα που είχε τεθεί σε αναστολή εξαιτίας της πανδημίας.

  Οι δαπάνες της εταιρείας ασφαλειών ζωής για ιατρικές αξιώσεις, μειώθηκαν στη διάρκεια της κορύφωσης της πανδημίας καθώς ασθενείς και ταμεία ανέβαλαν τα μη απαραίτητα χειρουργεία για να ελαφρύνουν την επίδραση στο σύστημα υγείας.

  Σχεδόν οι μισοί Αμερικανοί έχουν εμβολιαστεί πλήρως σύμφωνα με τα τελευταία κυβερνητικά στοιχεία, ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους να επιστρέψουν στα γραφεία των ιατρών για εξετάσεις ρουτίνας.

  Η εταιρεία δήλωσε ότι διατηρεί τις εκτιμήσεις για τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή το 2021, αναγνωρίζοντας την αυξημένη αβεβαιότητα γύρω από τη συνεχιζόμενη πανδημία.

  Τα καθαρά κέρδη της ασφαλιστικής μειώθηκαν στα 588 εκατ. δολάρια ή 4,55 δολάρια ανά μετοχή στο τρίμηνο μέχρι τις 30 Ιουνίου, από τα 1,83 δισ. δολάρια ή 13,75 δολάρια ανά μετοχή πριν από ένα χρόνο.

   

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ