Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 22-Ιουλ-2021 13:57

  AT&T: Υψηλότερα των εκτιμήσεων τα μεγέθη στο τρίμηνο

  AT&T: Υψηλότερα των εκτιμήσεων τα μεγέθη στο τρίμηνο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Υψηλότερα των εκτιμήσεων των αναλυτών διαμορφώθηκε ο αριθμός των νέων συνδρομητών κινητής της AT&T με συμβόλαιο στο β΄ τρίμηνο, κυρίως χάρη στο ότι όλο και περισσότεροι Αμερικανοί στρέφονται στα 5G τηλέφωνα.

  Η εταιρεία, η οποία επίσης αναβάθμισε τις εκτιμήσεις για τα έσοδα στο σύνολο της χρήσης και τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή, πρόσθεσε 789.000 καθαρούς συνδρομητές κινητής με κάρτα στη διάρκεια του τριμήνου, έναντι εκτιμήσεων για 278.000 συνδρομητές.

  Η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας είχε χάσει 151.000 συνδρομητές στο αντίστοιχο τρίμηνο του προηγουμένου έτους, στην κορύφωση της πανδημίας.

  Η AT&T διαθέτει δισ. δολαρίων για την αναβάθμιση των δικτύων της στην τεχνολογία 5G, καθώς η ζήτηση για ταχύτερες υπηρεσίες αυξάνεται με τους ανθρώπους να δουλεύουν από το σπίτι και την εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

  Επίσης, η AT&T αναβάθμισε τις εκτιμήσεις για τους συνδρομητές της HBO Max στους περίπου 70-73 εκατ. στο τέλος του έτους.

  Η εταιρεία ανέμενε προηγουμένως 67-70 εκατ. συνδρομητές για την υπηρεσία.

  Τα συνολικά έσοδα της AT&T αυξήθηκαν 7,6% στα 44 δισ. δολάρια έναντι εκτιμήσεων για 42,67 δισ. δολάρια.

  Η AT&T αναμένει αύξηση εσόδων 2%-3% και αύξηση των προσαρμοσμένων κερδών ανά μετοχή κατά χαμηλό μονοψήφιο ποσοστό.

  Τα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν στα 1,5 δισ. δολάρια ή 21 σεντς ανά μετοχή στο β΄ τρίμηνο, έναντι των 1,2 δισ. δολαρίων ή 17 σεντς ανά μετοχή πριν από έναν χρόνο.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ