Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 21-Ιουλ-2021 14:41

  Baker Hughes: Καλύτερα των εκτιμήσεων τα έσοδα

  Baker Hughes: Καλύτερα των εκτιμήσεων τα έσοδα
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Κατά 2,5% ενισχύεται η μετοχή της Baker Hughes στις προσυνεδριακές συναλλαγές, καθώς η εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου ανακοίνωσε έσοδα υψηλότερα των προσδοκιών και αισιόδοξες εκτιμήσεις για τη ζήτηση.

  Οι καθαρές ζημιές συρρικνώθηκαν στα 68 εκατ. δολάρια ή 8 σεντς ανά μετοχή, από τα 195 εκατ. δολάρια ή 30 σεντς ανά μετοχή πριν από έναν χρόνο.

  Εάν αφαιρεθούν τα έκτακτα, τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή μειώθηκαν στα 10-12 σεντς, ενώ οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για αύξηση στα 16 σεντς.

  Τα έσοδα αυξήθηκαν 8,6% στα 5,14 δισ. δολάρια, υψηλότερα από τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις για 4,94 δισ. δολάρια.

  Για το 2021, αναμένει συνέχιση των ενδείξεων της οικονομικής ανάκαμψης παγκοσμίως, η οποία θα οδηγήσει σε περαιτέρω αύξηση της ζήτησης για πετρέλαιο και φυσικό αέριο.

  "Αν και αναγνωρίζουμε τους κινδύνους που παρουσιάζονται εξαιτίας των μεταλλάξεων του κορονοϊού, αναμένουμε ότι οι δαπάνες και τα επίπεδα δραστηριότητας θα κερδίσουν έδαφος στη διάρκεια του έτους, καθώς βελτιώνεται το μακροοικονομικό περιβάλλον, θέτοντας το σκηνικό για ισχυρότερη ανάπτυξη το 2022”, αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος Lorenzo Simonelli.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ