Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 21-Ιουλ-2021 11:58

  Next: Αναβάθμισε τις εκτιμήσεις για τα κέρδη

  Next: Αναβάθμισε τις εκτιμήσεις για τα κέρδη
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η βρετανική εταιρεία ειδών ένδυσης λιανικής, Next, αναβάθμισε τις εκτιμήσεις για τα κέρδη, καθώς η ζήτηση για ενδύματα και οι καλές καιρικές συνθήκες βοήθησαν ώστε οι πωλήσεις της να υπερβούν τις εκτιμήσεις για τις τελευταίες 11 εβδομάδες.

  Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις αυξήθηκαν 19% στις 11 τελευταίες εβδομάδες σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πριν από δυο χρόνια, πολύ υψηλότερα από τις εκτιμήσεις για αύξηση 3%.

  Η εταιρεία τόνισε πως τα προ φόρων κέρδη για τη χρήση μέχρι τον Ιανουάριο του 2022, θα διαμορφωθούν στα 750 εκατ. στερλίνες (1 δισ. δολάρια) με βάση τις εκτιμήσεις, σε μια αύξηση 30 εκατ. στερλίνων.

  Η μετοχή της εταιρείας σημειώνει άνοδο 10%.

  Η Next, δήλωσε επίσης πως δεν αναμένει οι πωλήσεις να παραμείνουν σε αυτό το εξαιρετικά ισχυρό επίπεδο, αλλά ήταν αισιόδοξη για το β΄ εξάμηνο, όπου αναμένει τις πωλήσεις της αυξημένες κατά 6% σε σχέση με πριν από δύο χρόνια.

  Προβλέπει δε ότι το πλεονάζον ρευστό για το έτος θα διαμορφωθεί στα 240 εκατ. στερλίνες, τα οποία σχεδιάζει να δώσει στους μετόχους μέσω ειδικών μερισμάτων.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ