Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 21-Ιουλ-2021 10:12

  ASML: Αναβάθμισε τις εκτιμήσεις για τις πωλήσεις του 2021

  ASML: Αναβάθμισε τις εκτιμήσεις για τις πωλήσεις του 2021
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η ASML, μια εκ των μεγαλύτερων εταιρειών προμήθειας ημιαγωγών παγκοσμίως, αναβάθμισε τις εκτιμήσεις για τις πωλήσεις του 2021 και ανακοίνωσε νέες αγορές μετοχών, καθώς οι πωλήσεις αυξήθηκαν εν μέσω έλλειψης επεξεργαστών.

  Η ολλανδική εταιρεία, η οποία εξυπηρετεί όλους τους μεγάλους κατασκευαστές επεξεργαστών, όπως οι tSMC, Samsung, Intel, τόνισε ότι η ζήτηση για τον εξοπλισμό παρέμεινε ισχυρή.

  "Όλοι εργάζονται εξαιρετικά σκληρά, εμείς και οι προμηθευτές μας, για να παράγουμε περισσότερα μηχανήματα”, τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος Peter wennick.

  Οι ισχυρές πωλήσεις καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών στην πανδημία, η συσσώρευση στην Κίνα και τα προβλήματα εφοδιασμού, έχουν δημιουργήσει μια παγκόσμια έλλειψη ημιαγωγών που πλήττει διάφορες βιομηχανίες.

  Η ASML, η οποία ανακοίνωσε καθαρά κέρδη β΄ τριμήνου αυξημένα 38% στα 1,02 δισ. ευρώ, αναβάθμισε τις εκτιμήσεις για τις πωλήσεις του 2021, στο +35%.

  Η εταιρεία τόνισε ότι θα επαναγοράσει ίδιες μετοχές αξίας 9 δισ. ευρώ μέχρι το τέλος του 2022, αντικαθιστώντας την σχεδόν ολοκληρωμένη αγορά ίδιων μετοχών 6 δισ. ευρώ που ξεκίνησε πέρυσι.,

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ