Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 20-Ιουλ-2021 14:09

  Travelers Cos: Ανακοίνωσε κέρδη για το β΄ τρίμηνο υψηλότερα των προσδοκιών

  Travelers Cos: Ανακοίνωσε κέρδη για το β΄ τρίμηνο υψηλότερα των προσδοκιών
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η εταιρεία ασφάλισης ακινήτων και ατυχημάτων Travelers Cos Inc, ανακοίνωσε κέρδη για το β΄ τρίμηνο τα οποία υπερέβησαν τις προσδοκίες, κυρίως χάρη στα υψηλότερα premiums, τις μικρότερες ζημιές απο καταστροφές και την αύξηση των αποδόσεων από τις επενδύσεις.

  Η αμερικανική εταιρεία ανακοίνωσε ακόμη ότι τα καθαρά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα αυξήθηκαν 11% στα 8,14 δισ. δολάρια.

  Τα βασικά της κέρδη διαμορφώθηκαν στα 879 εκατ. δολάρια ή 3,45 δολάρια ανά μετοχή για το τρίμηνο μέχρι τις 30 Ιουνίου, ενώ οι αναλυτές ανέμεναν 2,39 δολάρια ανά μετοχή.

  Στην αντίστοιχη περίοδο του προηγουμένου έτους, η ασφαλιστική εταιρεία είχε ανακοινώσει ζημιές 50 εκατ. δολαρίων ή 20 σεντς ανά μετοχή, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών και των ζημιών που προκλήθηκαν από κοινωνικές αναταραχές.

  Το εκ νέου άνοιγμα της οικονομίας με τους εμβολιασμούς, έχει προσφέρει κάποια ανακούφιση στις ασφαλιστικές εταιρείες, βοηθώντας την Travelers να διατηρήσει τους καταναλωτές και να επεκταθεί στις δραστηριότητες αυτοκινήτου και ιδιοκτησίας κατοικιών.

  Τα προ φόρων καθαρά επενδυτικά έσοδα τριπλασιάστηκαν στα 818 εκατ. δολάρια, καθώς οι υψηλότερες αποδόσεις των επενδύσεων μη σταθερού εισοδήματος αντιστάθμισαν την αδυναμία στα assets σταθερού εισοδήματος που αντιμετώπισαν δυσκολίες εξαιτίας των χαμηλών επιτοκίων.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ