Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 19-Ιουλ-2021 12:30

  Telecom Italia: Περικόπτει τους στόχους για το 2021 μετά τη συμφωνία με τη DAZN

  Telecom Italia: Περικόπτει τους στόχους για το 2021 μετά τη συμφωνία με τη DAZN
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Telecom Italia ανακοίνωσε ότι δεν θα πετύχει τον στόχο για σταθεροποίηση των βασικών κερδών της φέτος, εξαιτίας του υψηλότερου κόστους που συνδέεται με μια συνεργασία με την εταιρεία παροχής υπηρεσιών streaming DAZN, για τη διανομή των ποδοσφαιρικών αγώνων της Ιταλίας.

  Η συμφωνία αναμένεται να δώσει ώθηση στα έσοδα και στα βασικά κέρδη τα επόμενα έτη, ανακοίνωσε η ΤΙΜ, προσθέτοντας ότι τα βασικά κέρδη του 2021 θα πληγούν επίσης εξαιτίας καθυστερήσεων ενός κυβερνητικού σχεδίου για την αύξηση της ψηφιακής απορρόφησης μέσω vouchers για νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

  Οι συνθήκες της αγοράς παραμένουν ιδιαίτερα απαιτητικές, τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος Luigi Gubitosi, σε συνέντευξή του στην Corriere della Sera.

  "Είχαμε έναν στόχο να σταθεροποιήσουμε τα εγχώρια έσοδα το 2021 και θα τον πετύχουμε. Ωστόσο τα βασικά κέρδη θα επηρεαστούν από την κοινοπραξία για το ποδόσφαιρο και τις καθυστερήσεις στο πρόγραμμα voucher”, τόνισε ο ίδιος.

  Η DAZN έχει κερδίσει τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων του ιταλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου για τις τρεις επόμενες σεζόν, και σύναψε συμφωνία στη διανομή και στην τεχνολογία με την ΤΙΜ.

  H TIM δήλωσε πως αναμένει τα οργανικά EBITDA και το κόστος μίσθωσης να μειωθούν κατά ένα χαμηλό-μεσαίο μονοψήφιο ποσοστό, έναντι προηγούμενης εκτίμησης για σταθερό χαμηλό μονοψήφιο ποσοστό.

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ