Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 19-Ιουλ-2021 09:07

  Zoom Video: Εξαγοράζει την Five9 Inc έναντι 14,7 δισ. δολαρίων

  Η Zoom αξίζει πλέον όσο και η ExxonMobil
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Zoom Video Communications ανακοίνωσε συμφωνία 14,7 δισ. Δολαρίων για την εξαγορά της εταιρείας τηλεφωνικών κέντρων βασισμένων σε cloud, Five9 Inc, στην μεγαλύτερή της εξαγορά, καθώς εντείνεται ο ανταγωνισμός στον τομέα των τηλεδιασκέψεων.

  Η εταιρεία παροχής υπηρεσιών τηλεδιασκέψεων έχει γίνει η αγαπημένη εταιρεία των επενδυτών αυτό το έτος μετά την πανδημία, καθώς οι επιχειρήσεις και τα σχολεία υιοθέτησαν τις υπηρεσίες της για να διεξάγονται μαθήματα, συναντήσεις γραφείων και για κοινωνικοποίηση.

  Η αμερικανική εταιρεία στρέφει τώρα το ενδιαφέρον της στο Zoom Phone, το εδώ καιι δύο έτη προϊόν της κλήσεων μέσω cloud, και στο Zoom Rooms, το προϊόν φιλοξενίας τηλεδιασκέψεων, καθώς οι Facebook και Google εντείνουν τον ανταγωνισμό.

  "Η εξαγορά αναμένεται να βοηθήσει ώστε να ενισχυθεί η παρουσία της Zoom με εταιρικούς πελάτες και να της επιτρέψει να επιταχύνει τη μακροπρόθεσμη αναπτυξιακή ευκαιρία, προσθέτοντας την αγορά contact-center των 24 δισ. δολαρίων.

  Μεταξύ των πελατών της Five9, περιλαμβάνονται οι Under Armour, Lulemon Athletica, Olympus Corp.

  Η Five9 θα γίνει μια λειτουργική μονάδα της Zoom, και ο διευθύνων σύμβουλος της, Rowan Trollope, θα γίνει πρόεδρος της εταιρείας, παρααμένοντας επικεφαλής μετά τη συμφωνία, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί στο α΄ μισό του 2022.

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ