Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 16-Ιουλ-2021 11:28

  Richemont: Διπλασιασμός πωλήσεων στο τρίμηνο

  Richemont: Διπλασιασμός πωλήσεων στο τρίμηνο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η ιδιοκτήτρια εταιρεία των Cartier, Richemont, ανακοίνωσε ότι οι ισχυρές επιδόσεις από τα brands των κοσμημάτων της, ιδιαίτερα στην Αμερική, βοήθησε ώστε οι πωλήσεις της να διπλασιαστούν στο τρίμηνο μέχρι τις 30 Ιουνίου, καθώς υποχωρούσε η επίδραση της πανδημίας.

  Οι πωλήσεις πολυτελών αγαθών έχουν ανακάμψει αυτό το έως από την ύφεση της πανδημίας, με τη Richemont να επωφελείται περισσότερο από άλλους, χάρη στην ηγετική της θέση στα κοσμήματα, τη μεγαλύτερη κατηγορία προϊόντων.

  Στις αρχές της εβδομάδας η Swatch Group επέστρεψε στα κέρδη στο πρώτο εξάμηνο του 2021 καθώς οι πωλήσεις σε σταθερό νόμισμα αυξήθηκαν περισσότερο από 50%.

  Επίσης, στη Βρετανία, η Burberry ανακοίνωσε συγκρίσιμες πωλήσεις τριμήνου, υψηλότερα από τα προ πανδημίας επίπεδα.

  Οι πωλήσεις της εταιρείας σε σταθερό νόμισμα αυξήθηκαν 129% στα 4,397 δισ. Ευρώ στο τρίμηνο μέχρι τον Ιούνιο έναντι του προηγουμένου έτους, και ήταν 22% υψηλότερες σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2019.

  Όλες οι μάρκες κοσμημάτων στην Αμερική, στην περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού και στη Μέση Ανατολή, εμφάνισαν αύξηση 40% των πωλήσεων σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2019.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ