Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 16-Ιουλ-2021 10:02

  Συμφωνία 8,3 δισ. δολαρίων της Ericsson με τη Verizon Communications

  Συμφωνία 8,3 δισ. δολαρίων της Ericsson με τη Verizon Communications
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Πολυετή συμφωνία 5G ύψους 8,3 δισ. Δολαρίων σύναψε η Ericsson με την αμερικανική Verizon Communications, με τη σουηδική εταιρεία ωστόσο να προειδοποιεί ότι οι καθυστερήσεις στην ανάπτυξη του 5G στην ηπειρωτική Κίνα, επηρεάζουν τις πωλήσεις.

  Η εταιρεία τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού ανακοίνωσε ότι τα κέρδη β΄ τριμήνου διαμορφώθηκαν στα 3,68 δισ. κορόνες (424,6 εκατ. δολάρια) σε σχέση με τα 2,45 δισ. κορόνες πριν από έναν χρόνο.

  Οι πωλήσεις υποχώρησαν 1,1% στα 54,94 δισ. Κορόνες καθώς οι πωλήσεις στην Κίνα μειώθηκαν κατά 2,5 δισ. Δολάρια στο τρίμηνο.

  Οι αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση ανέμεναν καθαρά κέρδη 3,58 δισ. Κορόνων και πωλήσεις 57,26 δισ. κορόνων.

  Η Ericsson προειδοποίησε προηγουμένως ότι η απαγόρευση της Σουηδίας στη χρήση συγκεκριμένων κινεζικών εργαλείων, μπορεί να φέρουν την εταιρεία αντιμέτωπη με αντίποινα, και τόνισε ότι τώρα είναι "συνετό να προβλέψει ένα σημαντικά χαμηλότερο μερίδιο της αγοράς στην ηπειρωτική Κίνα για δίκτυα και ψηφιακές υπηρεσίες”.

  Οι πωλήσεις δικτυακού εξοπλισμού αυξήθηκαν 11% σε ετήσια προσαρμοσμένη βάση, με την εταιρεία να έχει συνεχή υψηλά επίπεδα δραστηριότητας στις περισσότερες αγορές, ενώ τ μεικτό περιθώριο αυξήθηκε στο 47,9% από το 40,5%.

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ