Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 02-Ιουλ-2021 17:22

  "Βουτιά" 26,9% στις πωλήσεις οχημάτων της Ford τον Ιούνιο

  "Βουτιά" 26,9% στις πωλήσεις οχημάτων της Ford τον Ιούνιο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Χαμηλότερα των εκτιμήσεων των αναλυτών διαμορφώθηκαν οι πωλήσεις της Ford Motor τόσο τον Ιούνιο όσο και στο σύνολο του δεύτερου τριμήνου, καθώς η παγκόσμια έλλειψη ημιαγωγών ανάγκασε την αυτοκινητοβιομηχανία να περιορίσει την παραγωγή νέων οχημάτων.

  Συγκεκριμένα, στο δεύτερο τρίμηνο του έτους η Ford πούλησε συνολικά 475.327 οχήματα, αριθμός αυξημένος μεν κατά 9,6% σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα, που ήταν όμως ιδιαίτερη περίοδος καθώς το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού έκλεισε τους Αμερικανούς στα σπίτια τους και ανάγκασε τις αντιπροσωπείες οχημάτων να κατεβάσουν ρολά. Οι αναλυτές εκτιμούσαν ότι οι πωλήσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας θα τρέξουν με υψηλότερο ρυθμό. Το εύρος των εκτιμήσεων κυμαινόταν από 10,5% έως και 20,5%.

  Για τον Ιούνιο, ωστόσο, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία οι πωλήσεις ήταν μειωμένες κατά 26,9%, με τις πωλήσεις των οχημάτων της σειράς F να καταγράφουν βουτιά 30%.

  Οι πωλήσεις της Ford ακολούθησαν ανάλογη πορεία με αυτές των άλλων αυτοκινητοβιομηχανιών, που επίσης ανακοίνωσε σημαντικές μειώσεις κατά το δεύτερο τρίμηνο του έτους.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ