Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 01-Ιουν-2021 15:22

  AMC Entertainment: Πούλησε μετοχές 230,5 εκατ. δολαρίων στην Mudrick Capital

  AMC Entertainment: Πούλησε μετοχές 230,5 εκατ. δολαρίων στην Mudrick Capital
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η AMC Entertainment Holdings επέκτεινε το ράλι της προηγούμενης εβδομάδας και σημειώνει άνοδο στις προσυνεδριακές συναλλαγές, μετά από τα σχέδιά της για πώληση μετοχών στον μέτοχό της Mudrick Capital με premium.

  Η εταιρεία διαχείρισης κινηματογραφικών αιθουσών σημειώνει άνοδο 11% μετά από τη συμφωνία με την Mudrick για την πώληση 8,5 εκατ. Μετοχών έναντι 230,5 εκατ. δολαρίων ή 27,12 δολάρια η κάθε μία.

  Η AMC σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τα έσοδα από την πώληση για την απόκτηση πρόσθετων μισθώσεων θεάτρων, καθώς και για επενδύσεις στις υφιστάμενες αίθουσες της AMC, αναφέρει η εταιρεία.

  Είναι σε συζητήσεις με πολλούς ιδιοκτήτες αιθουσών που προηγουμένως διαχειριζόταν από τις Arclight Cinemas και Pacific Theatres, τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος.

  "Με αυτή τη συμφωνία με την mudrick Capital, έχουν αντλήσει κεφάλαια που θα μας επιτρέψουν να είμαστε επιθετικοί στην αναζήτησή πιο πολύτιμων θεατρικών assets, καθώς και να κάνουμε άαλλες στρατηγικές επενδύσεις στις δραστηριότητές μας και να προωθήσουμε ευκαιρίες απομόχλευσης”, αναφέρει στην ανακοίνωση.

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ