Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 27-Μαϊ-2021 20:38

  Όλαφ Σολτς: Θα υπάρξει μεγάλη ανάκαμψη των οικονομιών μόλις βελτιωθεί η κατάσταση με τον κορονοϊό

  Όλαφ Σολτς: Θα υπάρξει μεγάλη ανάκαμψη των οικονομιών μόλις βελτιωθεί η κατάσταση με τον κορονοϊό
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο Όλαφ Σολτς (SPD) τόνισε σήμερα τη σημασία της διεθνούς πρωτοβουλίας για την προώθηση των εμβόλίων κορονοϊού στις φτωχότερες χώρες (Covax) και στην οικονομία.

  "Το μεγάλο διεθνές καθήκον είναι τώρα να οργανωθεί ο εμβολιασμός έτσι ώστε όλες οι φτωχότερες χώρες να μπορέσουν να εμβολιάσουν τον πληθυσμό τους. Αυτό απαιτεί αλληλεγγύη και οικονομική υποστήριξη. Η Γερμανία δίνει μεγάλα χρηματικά ποσά στη διεθνή πρωτοβουλία για την προώθηση των εμβολίων κορονοϊού στις φτωχότερες χώρες (Covax). Ελπίζω ότι και άλλες χώρες θα ακολουθήσουν με παρόμοια ποσά", δήλωσε σήμερα ο Σοσιαλδημοκράτης υπουργός Οικονομικών στο πλάισιο τηλεδιάσκεψης της "Πρωτοβουλίας Παγκόσμιων Λύσεων" (Global Solutions Initiative) η οποία συμβουλεύει την G20 για παγκόσμια προβλήματα.

  Ο υποψήφιος καγκελάριος του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (SPD) τόνισε ότι "η πρόοδος του εμβολιασμού σε όλο τον κόσμο θα βοηθήσει επίσης τη γερμανική οικονομία να σταθεί στα πόδια της. Βλέπω ήδη σημάδια οικονομικής ανάκαμψης σε διεθνές επίπεδο, η οποία υποστηρίζεται από τα κρατικά προγράμματα βοήθειας. Μόλις βελτιωθεί η κατάσταση της πανδημίας, αναμένω μια μεγάλη ανάκαμψη".

  ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ