Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 19-Μαϊ-2021 10:23

  Experian: Αναμένει αύξηση των οργανικών εσόδων κατά 15%-20% στο τρέχον τρίμηνο

  Experian: Αναμένει αύξηση των οργανικών εσόδων κατά 15%-20% στο τρέχον τρίμηνο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Experian αναμένει αύξηση των οργανικών εσόδων κατά 15%-20% στο τρέχον τρίμηνο, όπως ανακοίνωσε η μεγαλύτερη εταιρείας πιστωτικών δεδομένων παγκοσμίως, καθώς η ισχυρή ζήτηση για τις υπηρεσίες ανάλυσης κατά τη διάρκεια της πανδημίας, οδήγησαν τα ετήσια κέρδη υψηλότερα.

  Τα προ φόρων κέρδη αυξήθηκαν στα 1,08 δισ. δολάρια στο έτος μέχρι τις 31 Μαρτίου, έναντι των 942 εκατ. δολαρίων πριν από ένα χρόνο, ενώ η αύξηση των οργανικών εσόδων διαμορφώθηκε στο 4%.

  Η εταιρεία έχει επωφεληθεί από την ισχυρή ανάκαμψη της αγοράς κατοικιών στις ΗΠΑ, καθώς τα επιτόκια διατηρήθηκαν σε ιστορικά χαμηλά για να δοθεί αναζωογόνηση στην οικονομία που πλήττεται από την κρίση.

  Η εταιρεία blue chip προβλέπει οργανική αύξηση εσόδωων 7%-9% στην τρέχουσα χρήση, ενώ η συνολική αύξηση των εσόδων αναμένεται να διαμορφωθεί στο 11%-13%.

  Ο διευθύνων σύμβουλος Brian Cassin τόνισε πως η εταιρεία βοήθησε κυβερνήσεις και κοινωνίες να ανταποκριθούν στην υγειονομική κρίση, βοηθώντας παράλληλα και τα νοσοκομεία να ψάξουν πόρους και τις χώρες να στηρίξουν τις επιχειρήσεις.

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ