Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 29-Απρ-2021 15:30

  Καλύτερα του αναμενόμενου έσοδα και κέρδη της Comcast

  Καλύτερα του αναμενόμενου έσοδα και κέρδη της Comcast
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Περί το 2% ενισχύεται η μετοχή της Comcast Corp στις προσυνεδριακές συναλλαγές, καθώς η εταιρεία media ανακοίνωσε καλύτερα του αναμενόμενου έσοδα και κέρδη.

  Η εταιρεία εμφάνισε καθαρά κέρδη 3,3 δισ. δολαρίων ή 71 σεντς ανά μετοχή, υψηλότερα από τα 2,1 δισ. δολάρια ή 46 σεντς ανά μετοχή πριν από ένα χρόνο.

  Σε προσαρμοσμένη βάση, η εταιρεία κέρδισε 76 σεντς ανά μετοχή, υψηλότερα από τα 71 σεντς πριν από ένα χρόνο και υψηλότερα από τις εκτιμήσεις για 59 σεντς.

  Τα έσοδα της Comcast στο τρίμηνο αυξήθηκαν στα 27,2 δισ. δολάρια από τα 26,2 δισ. δολάρια, ενώ οι αναλυτές ανέμεναν 26,7 δισ. δολάρια.

  Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι τα έσοδα από τις wireless δραστηριότητες αυξήθηκαν 50% στο τρίμηνο, στα 513 δισ. δολάρια.

  Συνολικά η εταιρεία είχε 3,1 εκατ. ασύρματες γραμμές στη διάρκεια της περιόδου, περισσότερες από 2,3 εκατ. πριν από ένα χρόνο.

  Τα έσοδα για τις δραστηριότητες της NBCUniversal μειώθηκαν σταα 7 δισ. δολάρια απο τα 7,7 δισ. δολάρια, με τη μονάδα των media να εμφανίζει αύξηση 3,2%.

  Οι δραστηριότητες συνδρομητικής τηλεόρασης Sky, εμφάνισαν αύξηση εσόδων στα 5 δισ. Δολάρια από τα 4,5 δισ. Δολάρια, καταγράφοντας αύξηση 10,6%.

  Εάν αφαιρεθούν τα έκτακτα, τα έσοδα της Sky παρουσιάζουν αύξηση 2%.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ