Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 20-Απρ-2021 09:39

  Atos SE: Μειώθηκαν τα έσοδα για το α΄ τρίμηνο

  Atos SE: Μειώθηκαν τα έσοδα για το α΄ τρίμηνο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Atos SE ανακοίνωσε ότι τα έσοδα για το α΄ τρίμηνο μειώθηκαν εξαιτίας των επιπτώσεων της πανδημίας, και ότι υποστηρίζει τις εκτιμήσεις για το σύνολο της χρήσης.

  Τα έσοδα τριμήνου μειώθηκαν στα 2,69 δισ. ευρώ έναντι των 2,80 δισ. ευρώ πριν από ένα χρόνο, σε σταθερές συναλλαγματικές ισοτιμίες, τόνισε η γαλλική εταιρεία ΙΤ.

  Η εταιρεία διατήρησε τις εκτιμήσεις για το 2021, οι οποίες περιλαμβάνουν αύξηση των εσόδων σε σταθερό νόμισμα, μεταξύ 3,5%-4%.

  Τον Απρίλιο, η Atos τόνισε πως οι ελεγκτές διαπίστωσαν κάποια ζητήματα που οδήγησαν σε λογιστικά λάθη σε δύο αμερικανικές θυγατρικές της.

  Τόνισε τώρα πως οι ελεγκτές δεν κατόρθωσαν να βρουν επαρκή λογιστικά στοιχεία έκτοτε.

  "Ως αποτέλεσμα, οι νόμιμοι ελεγκτές εξέδωσαν μια ειδική γνώμη εξαιτίας του περιορισμού στο πεδίο εφαρμογής για τις ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις για το 2020”, ανέφερε.

  Η εταιρεία σημείωσε ακόμη πως δεν έχει εντοπίσει ουσιαστικές ανακρίβειες, αλλά θα πραγματοποιήσει πλήρη λογιστική επανεξέταση και επικαιροποίηση, για τα αποτελέσματα α΄ εξαμήνου. Επίσης θα θέσει σε εφαρμογή ένα σχέδιο αποκατάστασης και πρόληψης”.

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ