Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 19-Απρ-2021 14:24

  Συγχώνευση 1,8 δισ. δολαρίων μεταξύ Herman Miller και Knoll Inc

  Συγχώνευση 1,8 δισ. δολαρίων μεταξύ Herman Miller και Knoll Inc
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Herman Miller Inc και η Knoll Inc ανακοίνωσαν ότι έχουν συμφωνήσει σε μια συγχώνευση ύψους 1,8 δισ. δολαρίων, η οποία θα δημιουργήσει έναν ηγέτη στο σύγχρονο σχεδιασμό για το σπίτι και το γραφείο.

  Με βάση τη συμφωνία, οι μέτοχοι της Knoll θα λάβουν 11 δολάρια ανά μετοχή και 0,32 μετοχές για κάθε μία της Hermann Miller, που αντιστοιχεί σε premium 45% σε σχέση με το κλείσιμο της Παρασκευής.

  Όταν ολοκληρωθεί η συμφωνία, οι μέτοχοι της Herman Miller θα ελέγχουν το 78% της συγχωνευμένης οντότητας, ενώ οι μέτοχοι της Knoll το υπόλοιπο 22%.

  Η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του γ΄ τριμήνου. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Herman Miller θα αγοράσει όλες τις υπόλοιπες προνομιούχες μετοχές από την Investinindustrial VII, έναντι σταθερού χρηματικού αντιτίμου 253 εκατ. δολαρίων ή 25,06 δολαριών ανά μετοχή.

  Η Herman Miller και η Knoll έχουν 19 κορυφαία brands, και παρουσιά σε περισσότερες από 100 χώρες, ένα παγκόσμιο δίκτυο αντιπροσώπων, 64 εκθέσεις ανά τον κόσμο.

  Η συγχωνευμένη εταιρεία θα έχει pro forma ετήσια έσοδα 3,6 δισ. δολαρίων. Η συμφωνία αναμένεται να αυξήσει τα κέρδη προ φόρων της Herman Miller στους πρώτους 12 μήνες μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ