Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 12-Μαρ-2021 20:11

    Η Netflix ίσως προσπαθεί να σταματήσει τη χρήση ενός λογαριασμού από πολλούς χρήστες

    Γιατί η Netflix ήταν η “κορυφαία επιλογή αγοράς” του Αυγούστου
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Χρησιμοποιείτε τη σύνδεση στο Netflix του πατέρα σας, της αδερφής σας, ή ενός φίλου σας; Τότε προσέξτε:

    Ο κολοσσός στον τομέα του streaming ετοιμάζεται να θέσει προς δοκιμή ένα νέο εργαλείο που θα μπορούσε να του δώσει αυτό που χρειάζεται ώστε να τελειώσει μια και καλή τη δυνατότητα διαμοιρασμού ενός λογαριασμού από διάφορους χρήστες που δεν συνδέονται.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του CNN, η Netflix θα στέλνει ειδικά alert που θα ζητούν από τον εκάστοτε χρήστη να επιβεβαιώσει αν και κατά πόσο είναι εξουσιοδοτημένος από τον ιδιοκτήτη της σύνδεσης να χρησιμοποιεί τα προφίλ του λογαριασμού. Φυσικά θα υπάρχει η δυνατότητα του "κάν' το αργότερα". Όμως αυτοί που δεν θα μπορούν να επιβεβαιώσουν την εξουσιοδότηση ούτε αργότερα ούτε ποτέ, θα αποκλείονται και θα τους ζητείται να κάνουν δική τους σύνδεση, καθώς οι όροι χρήσης απαιτούν "να μην χρησιμοποιείται ο λογαριασμός από άτομα εκτός του νοικοκυριού του ιδιοκτήτη".

    Αυτό προς το παρόν αποτελεί μία διαδικασία σε στάδιο δοκιμής, οπότε οι... λάθρα χρησιμοποιούντες τον λογαριασμό δεν χρειάζεται να πανικοβληθούν ακόμα. Όμως, με τα νούμερα των χρηστών να εκτοξεύονται λόγω πανδημίας (200 εκατ. χρήστες τον περασμένο μήνα) και τη μετοχή της Netflix να κερδίζει 50% σε έναν χρόνο, η εταιρεία μάλλον αποφάσισε να εκπληρώσει την υπόσχεση που είχε δώσει το το 2019, να αποτρέψει τον διαμοιρασμό κωδικών της πλατφόρμας της μεταξύ πολλών χρηστών.

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ