Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 10-Μαρ-2021 11:06

  Anglo American: Αυξήθηκαν 52% οι πωλήσεις διαμαντιών της De Beers

  Anglo American: Αυξήθηκαν 52% οι πωλήσεις διαμαντιών της De Beers
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Anglo American PLC ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις ακατέργαστων διαμαντιών της θυγατρικής της De Beers Group, ενισχύθηκαν 52% στον β΄ κύκλο πωλήσεων του 2021 σε ετήσια βάση, καθώς οι καταναλωτές άρχισαν να δημιουργούν εκ νέου αποθέματα μετά από την εορταστική περίοδο.

  Η εταιρεία εξόρυξης τόνισε πως η De Beers πούλησε διαμάντια 550 εκατ. δολαρίων στον β΄ κύκλο του 2021 σε σχέση με τα 663 εκατ. δολάρια στον α΄ κύκλο, και 362 εκατ. δολάρια στον β΄ κύκλο του 2020.

  Υπάρχουν 10 κύκλοι πωλήσεων κάθε χρόνο.

  Η Anglo American τόνισε πως οι πωλήσεις διαμαντιών υποστηρίζονται από τη θετική καταναλωτική ζήτηση των μεσαίων αγοραστών.

  Οι καταναλωτές συνέχισαν να εκφράζουν τη ζήτηση μετά από τις καλύτερες του αναμενόμενου πωλήσεις λιανικής σε κοσμήματα διαμαντιών κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, του σεληνιακού νέου έτους και της ημέρας του Βαλεντίνος, αλλά ο κλάδος πρόκειται να εισέλθει σε μια περίοδο επιβράδυνσης.

  "Ενώ το έτος έχει ξεκινήσει θετικά, αναγνωρίζουμε τη συνεχιζόμενη βραχυπρόθεσμη αβεβαιότητα στον ρυθμό και στη μορφή ανάκαμψης”, τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της De Beers.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ