Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 03-Μαρ-2021 15:39

  Ocugen: Στο 81% η αποτελεσματικότητα του εμβολίου της κατά του κορονοϊού

  Ocugen: Στο 81% η αποτελεσματικότητα του εμβολίου της κατά του κορονοϊού
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Άλμα 9% κατέγραψε η μετοχή της Ocugen Inc στη συνεδρίαση της Τετάρτης στη Wall Street, ενώ νωρίτερα στις προσυνεδριακές συναλλαγές κέρδη έως και 31%, καθώς η εταιρεία βιοφαρμακευτικής ανακοίνωσε ότι η Bharat Biotech, με την οποία παράγουν από κοινού ένα υποψήφιο εμβόλιο κατά του κορονοϊού, COVAXIN, εμφανίζει στην τρίτη φάση των δοκιμών αποτελεσματικότητα 81%.

  Η δοκιμή της φάσης 3 της Bharat στην Ινδία, πραγματοποιήθηκε σε 25.800 συμμετέχοντες ηλικίας 18-91 ετών, και η πρώτη ενδιάμεση ανάλυση βασίζεται σε 43 περιπτώσεις.

  Μια ανασκόπηση της βάσης δεδομένων ασφάλειας έδειξε ότι σοβαρές και ιατρικώς παρακολουθούμενες ανεπιθύμητες ενέργειες, συνέβησαν μόνο σε χαμηλό επίπεδο και είναι ισορροπημένες μεταξύ των ομάδων εμβολίου και εικονικού φαρμάκου.

  "Αυτά τα αποτελέσματα, τα οποία εν μέρει κάνουν λόγο για σημαντική ανοσία έναντι της ραγδαίως εξελισσόμενης μετάλλαξης του κορονοϊού, αντιπροσωπεύουν ένα επιπλέον βήμα στην πορεία προς την έγκριση από τις ΗΠΑ”, ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Ocugen, Shankar Musunuri.

  Το COVAXIN, ένα υποψήφιο εμβόλιο, έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες στο εθνικό οπλοστάσιο των ΗΠΑ εναντίον του κορονοϊού, πρόσθεσε.

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ