Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 02-Μαρ-2021 18:04

  Η αντιπρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας της Αυστρίας στο Διεθνές Συμβούλιο του Greek House Davos

  Η αντιπρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας της Αυστρίας στο Διεθνές Συμβούλιο του Greek House Davos
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Μπάρμπαρα Κολμ, αντιπρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου της Oesterreichische Nationalbank, της Κεντρικής Τράπεζας της Αυστρίας, ορίστηκε μέλος του Διεθνούς Συμβουλίου του Greek House Davos.

  Η κ. Κολμ είναι, επιπλέον, πρόεδρος του Ινστιτούτου Friedrich August von Hayek Institute και διευθύντρια του Κέντρου Αυστριακών Οικονομικών (Austrian Economics Center).

  Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η κ. Κολμ συμπεριλαμβάνεται στους 100 πιο επιδραστικούς φιλελεύθερους στοχαστές, σε παγκόσμιο επίπεδο, λόγω των σημαντικών πρωτοβουλιών της στην προώθηση της ελεύθερης αγοράς.

  Υπενθυμίζεται ότι ο Greek House Davos είναι ένας ανεξάρτητος οργανισμός που έχει σκοπό την ενίσχυση της παρουσίας και της επιρροής της Ελλάδας στο περιβάλλον και τις διεργασίες του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ. Προωθεί τον διάλογο και την δικτύωση ανάμεσα σε επιχειρηματίες, πολιτικούς ηγέτες και εκπροσώπους επιδραστικών Οργανισμών και Φορέων, με στόχο τη σφυρηλάτηση επιτυχών συνεργασιών τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

  Το Greek House Davos τελεί υπό την αιγίδα των υπουργείων Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Τουρισμού καθώς και της Περιφέρειας Αττικής.

  Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η συμμετοχή της κ. Κολμ στο Διεθνές Συμβούλιο του Οργανισμού αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης στην εγκυρότητα και τη δυναμική του Greek House Davos να καταστεί πυλώνας προώθησης της επιχειρηματικότητας και της διεθνούς επενδυτικής συνεργασίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε περιφερειακό επίπεδο.

  ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ