Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 26-Φεβ-2021 20:14

  Αυστρία: Πάνω από το κρίσιμο "1,0" εξακολουθεί να είναι ο αριθμός αναπαραγωγής κρουσμάτων κορονοϊού

  Αυστρία: Πάνω από το κρίσιμο "1,0" εξακολουθεί να είναι ο αριθμός αναπαραγωγής κρουσμάτων κορονοϊού
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο αυξανόμενος αριθμός κρουσμάτων κορονoϊού στην Αυστρία οδηγεί και σε μία συνεχιζόμενη παραμονή του αποκαλούμενου "πραγματικού αριθμού αναπαραγωγής (αριθμός R)" πάνω από το κρίσιμο "1,0", συγκεκριμένα σε 1,11, σύμφωνα με την εβδομαδιαία ενημέρωση από τον Οργανισμό για την Υγεία και την Ασφάλεια των Τροφίμων και το Πολυτεχνείο του Γκρατς που ανακοινώθηκε απόψε.

  Μια εβδομάδα νωρίτερα, το κρίσιμο "1,0" είχε ξεπεραστεί για πρώτη φορά έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα και είχε βρεθεί στο 1,04. Ένας αριθμός R άνω του 1,0 σημαίνει ότι κάποιος που έχει μολυνθεί με SARS-CoV-2, από στατιστική θεώρηση, μολύνει περισσότερα από ένα άλλα άτομα.

  Στα αυστριακά ομόσπονδα κρατίδια Σάλτσμπουργκ και Φόραρλμπεργκ ο πραγματικός αριθμός αναπαραγωγής είναι περίπου 1,0, σε Μπούργκενλαντ, Καρινθία, Κάτω Αυστρία, 'Ανω Αυστρία, Στυρία, Τιρόλο και Βιέννη η τιμή αυξήθηκε πάνω από το 1,0.

  Ο εκτιμώμενος ημερήσιος ρυθμός αύξησης για τις 24 Φεβρουαρίου ήταν 4,5%, μία εβδομάδα νωρίτερα, αυτή η τιμή ήταν 2,5% και την προπερασμένη εβδομάδα βρισκόταν στο 0,7%.

  ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ