Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 12-Φεβ-2021 14:14

  Στην "έξοδο" ο πρόεδρος της KPMG Βρετανίας, που καλούσε τους εργαζόμενους "να πάψουν να κλαψουρίζουν για την πανδημία"

  Στην "έξοδο" ο πρόεδρος της KPMG Βρετανίας, που καλούσε τους εργαζόμενους "να πάψουν να κλαψουρίζουν για την πανδημία"
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στην έξοδο οδηγείται ο πρόεδρος του Δ.Σ. της KPMG του Ηνωμένου Βασιλείου, μετά την οργή που προκάλεσε το κάλεσμά του προς τους εργαζόμενους της εταιρείας "πάψουν να κλαψουρίζουν για την πανδημία" του κορονοϊού.

  Ο Bill Michael, επικεφαλής της KPMG του Η.Β. και senior partner της εταιρείας από το 2017, θα αποχωρήσει στα τέλη Φεβρουαρίου, αποδεχόμενος ότι η θέση του έχει καταστεί πια "μη υποστηρίξιμη".

  Ο ίδιος είχε καλέσει την ομάδα συμβούλων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών της KPMG "να σταματήσει να κλαψουρίζει και να παίζει το χαρτί της θυματοποίησης" λόγω της πανδημίας,  όταν εργαζόμενοι εξέφρασαν ανησυχία για περικοπές στις αποδοχές και τις συντάξεις τους, σε διαδικτυακή συνάντηση τη Δευτέρα, αναφέρει το πρακτορείο Bloomberg.

  "Αγαπώ την εταιρεία και λυπούμαι πραγματικά που πλήγωσα συναδέλφους μου, καθώς και για τις επιπτώσεις που είχαν τα γεγονόνα της τελευταίας εβδομάδας στους ίδιους", αναφέρει ο Michael σε γραπτή δήλωσή του την Παρασκευή.

  Η πανδημία έχει πλήξει σημαντικά τον κλάδο των επαγγελματικών υπηρεσιών. Τα κέρδη για τους εταίρους της KPMG στη Βρετανία προβλέπεται να παρουσιάσουν μείωση της τάξης του 11%, ενώ ήδη από τον Ιούλιο του 2020, η εταιρεία έχει προαναγγείλει μείωση προσωπικού έως και κατά 200 άτομα στο Ην. Βασίλειο.

  Το μέλος του Δ.Σ. Bina Mehta αναλαμβάνει προσωρινή πρόεδρος του Δ.Σ., μέχρι την εκλογή νέου προέδρου.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ