Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 11-Φεβ-2021 23:25

  Disney: Κέρδη $17 εκατ. στο τρίμηνο με ώθηση από την εκτόξευση των συνδρομητών του Disney+

  Disney: Κέρδη $17 εκατ. στο τρίμηνο με ώθηση από την εκτόξευση των συνδρομητών του Disney+
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 23.44

  Η Disney ανακοίνωσε αναπάντεχα κέρδη α' τριμήνου χρήσης ύψους 17 εκατομμυρίων δολαρίων, ή 2 cents ανά μετοχή, επί εσόδων 16,25 δισεκατομμυρίων δολαρίων, από 15,8 δισεκατομμύρια δολάρια το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους, με σημαντική ώθηση την μεγάλη αύξηση συνδρομητών στην πλατφόρμα Disney+.

  Η Disney Media and Entertainment Distribution, η οποία περιλαμβάνει τη Disney+, έφερε έσοδα 12,66 δισ. δολ. στο τρίμηνο, μείωση κατά 5% σε σχέση με το ίδιο τρίμηνο πριν από ένα χρόνο και πριν η πανδημία του κορονοϊού ''σαρώσει'' τις ΗΠΑ. Τα πάρκα της Disney και λοιπά προϊόντα έφεραν 3,6 δισεκατομμύρια δολάρια, μειωμένα κατά 53% σε ετήσια βάση, καθώς ορισμένα πάρκα της Disney παραμένουν κλειστά.

  Η Disney ανακοίνωσε εξάλλου την Πέμπτη ότι η πλατφόρμα Disney+ ξεπέρασε τους 94,9 εκατομμύρια συνδρομητές.

  Η πλατφόρμα Disney+ ξεπέρασε τον αρχικό στόχο για 60 με 90 εκατ. συνδρομητές έως τον Νοέμβριο του 2024, αναγκάζοντας την εταιρεία να προχωρήσει σε αναθεώρηση επί τα βελτίω των προβλέψεών της. Η εταιρεία αναμένει τώρα ότι η Disney+ θα έχει 230 έως 260 εκατομμύρια συνδρομητές έως το 2024.

  Η Disney+ έχει σημειώσει ραγδαία εισροή συνδρομητών από την κυκλοφορία της τον Νοέμβριο του 2019. Την πρώτη ημέρα, η πλατφόρμα είχε 10 εκατομμύρια εγγραφές και μέχρι το τέλος του πρώτου τριμήνου, η υπηρεσία εξασφάλισε 26,5 εκατομμύρια συνδρομητές.

  Καθώς συνεχίστηκε η πανδημία, κρατώντας τον κόσμο στα σπίτια του, οι συνδρομητές αυξήθηκαν από 33,5 εκατομμύρια συνδρομητές το β' τρίμηνο σε 57,5 ​​εκατομμύρια το γ' τρίμηνο. Το δ' τρίμηνο, η εταιρεία ξεπέρασε τους 73,7 εκατομμύρια συνδρομητές.

  Τον Δεκέμβριο, η Disney ανακοίνωσε σχέδια για περίπου 100 κινηματογραφικά και τηλεοπτικά προγράμματα, από τα οποία περίπου το 80% πρόκειται να προβληθεί απευθείας στην Disney+. Αυτό περιλαμβάνει σχεδόν δώδεκα σειρές της Marvel και περισσότερα από 10 πρότζεκτ των Star Wars.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ