Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 10-Φεβ-2021 12:14

  Toyota Motor: Αναβάθμισε τις εκτιμήσεις για την παραγωγή

  Toyota Motor: Αναβάθμισε τις εκτιμήσεις για την παραγωγή
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σε αντίθεση με άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες, η Toyota Motor αναβάθμισε τις εκτιμήσεις της για την παραγωγή, για τη χρήση που λήγει τον Μάρτιο.

  Η μετοχή της Toyota έκλεισε με άνοδο 1,7% στο Τόκιο, αφού διαμορφώθηκε στο υψηλότερο επίπεδο από τον Ιούλιο του 2015.

  "Βραχυπρόθεσμα, δεν αναμένουμε καμία μείωση στον όγκο παραγωγής λόγω της έλλειψης επεξεργαστών, αλλά βλέπουμε ότι υπάρχει κίνδυνους απουσίας επεξεργαστών”, ανέφερε ο οικονομικός διευθυντής.

  Ο ίδιος πρόσθεσε ότι οι ελλείψεις παγκοσμίως μπορεί να συνεχίσουν μέχρι το καλοκαίρι, αν και η κατάσταση μπορεί να επιλυθεί νωρίτερα.

  Για το 2021, η Toyota αναμένει να πουλήσει 9,73 εκατ. οχήματα, περισσότερα 3,3% σε σχέση με την προηγούμενη εκτίμηση για 9,42 εκατ, χαμηλότερα από τα 10,46 εκατ. πριν από ένα χρόνο.

  Για τη χρήση μέχρι το τέλος Μαρτίου, η Toyota αναμένει λειτουργικά κέρδη-ρεκόρ ύψους 2 τρισ. γιεν (19,13 δισ. δολάρια), αρκετά υψηλότερα από την αρχική εκτίμηση των 1,3 τρισ. γιεν και πολύ υψηλότερα από την εκτίμηση για 1,542 τρισ. γιεν.

  Για το τρίμηνο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, τα λειτουργικά κέρδη αυξήθηκαν στα 987,9 δισ. γιεν, έναντι μέσων εκτιμήσεων για 565,51 δισ. γιεν.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ