Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 02-Φεβ-2021 10:49

  Αντίστοιχα των εκτιμήσεων τα μεγέθη της Fresenius το 2020

  Αντίστοιχα των εκτιμήσεων τα μεγέθη της Fresenius το 2020
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Fresenius SE & Co. ανακοίνωσε ότι εμφάνισε πωλήσεις και κέρδη για το 2020 που ήταν αντίστοιχα των εκτιμήσεών της, και αναμένει ότι τα κέρδη του έτους θα επηρεαστούν σημαντικά από τις επιπτώσεις της πανδημίας.

  Η γερμανική εταιρεία υγειονομικής περίθαλψης δήλωσε πως σύμφωνα με τα προκαταρκτικά αποτελέσματα, ικανοποίησε τις εκτιμήσεις για τις πωλήσεις και τα καθαρά κέρδη, συμπεριλαμβανομένων των επιπτώσεων του κορονοϊού.

  Προηγουμένως ανέμενε αύξηση πωλήσεων 3%-6% και αύξηση των καθαρών κερδών μεταξύ -4%-1%, σε σταθερό νόμισμα.

  Τα καθαρά κέρδη του ομίλου για το 2020 επλήγησαν από τις απομειώσεις στην Fresenius Medical Care στη Λατινική Αμερική, συνολικού ύψους 195 εκατ. ευρώ.

  Τα κέρδη για το 2021 αναμένεται να επηρεαστούν σημαντικά από τις επιπτώσεις του κορονοϊού, ιδιαίτερα εξαιτίας της σημαντικής αύξησης της θνησιμότητας μεταξύ των ασθενών υπό δέχονται αιμοκάθαρση στο Fresenius Medical Care.

  Αναμένει δε ότι οι επιπτώσεις της πανδημίας θα αρχίσουν να υποχωρούν στο β΄ μισό του έτους, επιτρέποντας σταθερά καθαρά κέρδη σε ετήσια βάση και υγιή αύξηση πωλήσεων το 2021.

  Για το 2021 η Fresenius Medical Care αναμένει αύξηση εσόδων μέχρι μεσαίο μονοψήφιο ποσοστό και καθαρά κέρδη μειωμένα μέχρι 25%.

   

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ